A szlovák ellenzék megnyilvánulása: ha elfogadja a magyar parlament javaslatot, meg fogják a szlovákiai magyarokat büntetni, valamilyen módon. Vélemények?
miit csinálnak?
hagyjad már
nyomorék szlotákok
A szlovákok esetében én inkább fordítva tenném fel ezt a szólást: amelyik kutya nem tud harapni, az ugat, ha azt akarja, hogy észrevegyék. Szlovákiának érthető módon kisebbségi komplexusa van.
"Valamilyen módon"... Először találják ki, hogy hogyan, aztán kezdjenek fenyegetőzni. Ezzel csak azt érik el, hogy mindenki körberöhögi őket. De legalább addig is foglalkozunk velük, addig is hallatják a hangjukat - a cél márpedig ez, nemde?
Sosem szabad lebecsülni az ellenérdekelt felet, lehet, hogy van valami eredeti ötletük. Ugyanakkor: láttatok már vörös fejjel ordító, magát a földön hanyattvágó, dühében kétségbeesésében fetrengő, hisztiző kölyköt? Nekem teljesen ilyen feelingem van :)
Én nem tudom, de nem tűnt föl szegény páráknak, hogy semelyik másik szomszédunk nem kapott görcsöt a magyar törvény miatt - legalábbis nem mutatja? Arról nem is beszélve, hogy ők persze (pl. a románokkal együtt) ugyanúgy megadták a szlovák állampolgárságot. Nem emlékszem rá, hogy bárkit megkérdeztek volna közülünk...
megvonják tőlük a szlovák állampolgárságot. Szerintem ez elég nagy büntetés lehet, mivel bár nem ismerem a szlovák adminisztrációt, de pl a közigazgatásban dolgozók lehet elvesztik állásukat mert oda pl kötelező feltétel a szlovák állampolgárság. És rengeteg ilyen munkahely lehet. Aztán elég itthon szét nézni, mennyi mindenhez feltétel a magyar állampolgárság.
Szóval szerintem tudnak ők harapni is sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!