Miért szeretik annyira a cigány suhancok a kapucnis pulóvert?
én nem vagyok cigány suhanc és én is szeretem a kapucnis pulóvert. Én azért szeretem mert még hideg van és a kapucni alatt jó idő van. Meg anti szoc vagyok egy kicsit mert szorongok és így szívesebben mászkálok emberek között.
A cigány suhancok azok valószeg veszélyesnek akarnak tűnni, drogosnak.
gratuálok, ha legalább te magad is felismered, hogy antiszociális vagy! bár kapucni helyett inkább vmi megoldás kéne sztem erre, mert ez nem lesz mindenre jó, meglátod
a cigányok meg való igaz, hogy nagyobb számban alkalmazzák ezt a trükköt, de sztem is itt arról van szó, hogy ne lehessen őket olyan könnyen azonosítani, mert ma már szinte mindenhol van térfigyelő kamera
ez is olyan dolog, ami jól áll egy pár fiatalnak, aztán a többi meg csak azt hiszi, és valamiért elterjedt, de nem mai dolog ez, hát már évek óta megy a kapucnizás, én azt bírom, amikor a hülyegyerek vezetés közben burkolózik be a kapucniba, és ki se lát, de azért nyomja neki
első!
mitől szorongsz? meg tudod mondani?
Miért szeretik a kapucnis pulóvert?
Hogy menő legyen, féljenek tőle. Hogy úgy nézzen ki, mint azok a menő arcok a Ganxta klipekben. Ő is szeretne nagy menő gengszter lenni. Végülis, könnyebb, mint tisztességes dolgozó adófizetővé válni...
De a másik magyarázat is igaz lehet. Hogy ne ismerjék fel..
A kérdező el van tévedve.
A kapucnis pulóvert nem csak a cigányok szeretik, hanem a hardcore punkok, rockerek, emósok, stb., is...
De megsúgom, menj el nyugodtan egy skinhead koncertre, ott is fogsz látni bőven kapucnis pulcsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!