A nők szeretik a húsvéti locsolkodást?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről a szokásról? Nem zavarnak a locsolkodók? Vagy nem zavar benneteket, ha párotok késő estig teszi azt amit egy férfinek illik? És ha lerészegedik nap végére?2010. ápr. 4. 18:10
2/13 anonim válasza:
Én ki nem állhatnom...
Kis koromban még csak-csak, de mostanra már végképp meguntam. Annyi az egész napi teendőnk, hogy bezárjuk az ajtót, és nem adunk magunkról életjelet, és így nem is jönnek locsolkodni :P
:)
3/13 anonim válasza:
Utálom. Ez az egyik leghülyébb ünnep. Én be sem engedek senkit.
4/13 anonim válasza:
Mindenki utálja. Én sem szeretek bujkálni egész nap. Többnyire arról szól, hogy mint írták minél kevesebb életjel és kutya szabadon, de az ismerősököket és rokonokat még így sem lehet megúszni:P:(
6/13 anonim válasza:
Én személy szerint utálom. Be se engedek ilyenkor senkit, vagy ha tehetem elmegyek itthonról. Utálom a büdös pacsulikat és a hideg vizet is..:D
7/13 anonim válasza:
Gondolom a nőnapot is ennyire utáljátok... :D
8/13 anonim válasza:
Itt vagyok én a sok útálós között, aki szereti ezt a napot ... :) ma 42 locsolóm volt és mindenkit mosolyogva fogadtam, meg kérdeztem sör-bor-pálinka? mit tölthetek?:)) stb stb ... kb 5ször átöltöztem a vizes vedreknek meg szódáknak köszönhetően.. ;)) de egy évben ezt az egy napot igazán ki tudjátok birni nem?
én szeretem :X
9/13 anonim válasza:
miért kéne kibírnom? utálom a locsolókat és kész.
10/13 anonim válasza:
Legjobb tudomásom szerint a nők nagyrésze nem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!