A cigányok miért vonzónak szinte a borzalmasan ízléstelen és ronda dolgokhoz?
Pl. ez a ruha, meg ezek a templomberendezésszerű bútorok mindig (mint pl. a Győzike show-ban :D )....az ilyen elképesztően túlzottan csicsás csillogó-villogó arany, ezüst-bronz díszítésű tárgyakhoz??
Komolyan érdekelne, h ennek van-e vmi háttere,vagy oka.
Az egyik legjobb barátom egy muzsikus cigány (romungro)
Ő nagyon kivan Győzikétől és az egész családjátol xD
utálja őket, és utálja hogy miattunk nézik le a rendes cigányokat is
győzikét a cigányok is utálják:DDD
nem meglepő:D
Persze mindenki szeretne szép házban, igényes környezetben élni, de azért van különbség a giccs, és a szép ház között.
Én is cigány vagyok, de nincsenek nálunk a falon piros rózsák, kamu festmények kamu arany képkerettel, meg semmi ilyesmi :D
Az o.c.-k buták, elmaradottak, semmi ízlésünk nincs (Tisztelet a kivételnek)
Zeneiskolába járok, és itt is van néhány oláh akivel jó a viszonyom, de egyébként én sem bírom őket:/
15/F
04:13!
Sajnos nem csak Salgótarjánt, hanem úgy az egész cigányságot...
De már állítólag máshol él.
A cigányok miért érzik mindig úgy, h ellentámadásba kell lendülniük, ha szóba kerülnek?
Lásd pl.
"A Magyarok miért tesznek mindig föl hülye kérdéseket"....honnan tudod, h a hülye kérdéseket általában Magyarok teszik föl....ez rasszizmus, tehát akkor nem kell másokat kritizálni.
Egyébként miért baj ha vki érdeklődik a cigányok iránt...gondolom már ez is rasszizmus LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!