A cigányok miért vonzónak szinte a borzalmasan ízléstelen és ronda dolgokhoz?
Pl. ez a ruha, meg ezek a templomberendezésszerű bútorok mindig (mint pl. a Győzike show-ban :D )....az ilyen elképesztően túlzottan csicsás csillogó-villogó arany, ezüst-bronz díszítésű tárgyakhoz??
Komolyan érdekelne, h ennek van-e vmi háttere,vagy oka.
Győzike egy izléstelen balf*sz!
Ezt cigányként mondom!
Nem a Győzike félék miatt kéne megítélni egy másik kultúra szokásait,hagyományait,izlésést!
egy romungro is azt mondja, hogy az ilyen dolgok ízléstelenek.
Csak a buta elmaradott o.c.-k szerint "RAJ" az ilyen stílus :D
És tényleg az a sz*r, hogy az ilyenek miatt általánosítanak:/
by.: TD
Nekem van egy barátnőm aki cigány. Rendesek, kedvesek de nekik is ilyen típusú a házuk.
Én sem értem miért, szerintem túl csicsás, giccses.
Sok a piros az arany, a csillogó (nem csillogás!). Olyan túlzott giccs az egész számomra.
Szerintem ez valami régi hagyományra nyúlhat vissza pl régen a régi igazi cigányok így öltözködtek ilyen volt a viseletük és így rendezték be otthonaikat. És ez a szokás így megmaradt viszik tovább a nemzedékek. De csak tippelek.
Akkor nem o.c. csak annak tartja magát :)
Hisz az oláh cigány szokásokat tartja, és a Lovári cigány nyelvet beszélni.
A Győzike csak 1 példa volt, de pl. piacon is ők veszik általában csak az ilyen csillogós falvédőket, amire aranyszélű művirág rózsák vannak ráerősítve stb.
Vagy pl. Bangó Margit lakása, amikor a vacsora csatában volt, az is olyan volt, mint ahogy a templomokat szokták berendezni, az a stílus, ilyen barokkos aranydíszítések stb :)
A cigányok szeretik a feltűnő bútorokat,ékszereket stb stb
ezzel szerintem semmi baj nincs.
Nem tudom mit vagytok úgy kiakadva! Nekem több cigány ismerősöm is van és szinte mindnek olyan a lakása mint győzikének vagy mága zoltánnak! Ilyen giccses és egyértelműen cigányos.
Legalább 15-öt mutatok neked rögtön, mindnek olyan.
1 haverom van akinek a lakása nem olyan, olyan visszafogott mint pl a miénk (én nem vagyok cigány).
És a legtöbb cigány lány is iszonyú giccses csizmákat tud venni és ilyen fülbevalókat, felsőket stb. Szóval jogunk van kicsit általábosítani mert (legalábbis mifelénk) az 10ből 8 cigánylány ilyen.
Engem ez nem mondtam, hogy zavar de mondjuk ki ez a helyzet, ez egy tény.
Ha már nézed a Hal a tortánt :D
Láttad LL Junior lakását?
Na, az övé egyáltalán nem ilyen volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!