A cigányok miért vonzónak szinte a borzalmasan ízléstelen és ronda dolgokhoz?
Pl. ez a ruha, meg ezek a templomberendezésszerű bútorok mindig (mint pl. a Győzike show-ban :D )....az ilyen elképesztően túlzottan csicsás csillogó-villogó arany, ezüst-bronz díszítésű tárgyakhoz??
Komolyan érdekelne, h ennek van-e vmi háttere,vagy oka.
...miért vonzóDnak, bocs.
Egyébként tényleg nem rasszista kérdés akar lenni, tényleg kíváncsi lennék rá :)
A magyarok miért tesznek fel mindig buta kérdéseket?
nekem van több cigány barátom és egyáltalán nem borzalmas az izlésük, sőt a lakásuk nagyon szépen és igényesen van berendezve.
Nem mindenkinek egyforma az izlése
Ez egy hülye kérdés volt szerintem...
a Győzike féle "ízlés" az oláh cigányoknál van csak.
De már ott is ritka!
Egy romungro (magyar-cigány) pl. mint Molnár Ferenc Caramel is ízléstelennek találja az ilyen dolgokat.
Mint tudjuk nem mindenki egyforma.
Ez most olyan mintha valaki azt kérdezné, hogy a magyarok miért szeretnek parasztházban lakni :DD
Miért kell folyton megsértődni, ha cigányokról van szó?!
Biztos vannak olyanok is, akiknek úgymond normális a lakásuk stb., de azért mindenki tudja, h vannak kifejezetten "cigányos" tárgyak, mint pl. a túlzottan extra csicsás dolgok, vagy az ilyen aránytalanul nagy és vastag nyakláncok meg vagy pl. az ilyen fényes ruhák...mindenki tudja, h ez cigányos, te is....erre vagyok kíváncsi, h őnekik mi tetszik ebben , és miért pont a cigányoknak tetszik ez.Nem azt akartam mondani vele, h a cigányok csak ronda dolgokat szeretnek mert alsóbbrendűek vagy ilyesmi..nem lehet már cigányokról beszélni, anélkül, h vki vmi hátsó (rasszista) szándékot sejtsen mögötte ?!
Én cigány vagyok, de mégsem vonzódom az ilyen dolgokhoz...
max. tényleg csak az ilyen ízléstelen Győzike féle cigányok...
De nála ez nem csak a bútorokban mutatkozik meg...
az öltözködése is borzalmas...
Sajnos ebben is meglátszik, hogy az ilyen Győzikék miatt általánosítanak az emberek...
Kedves kérdező!
Senki nem írta azt, hogy hátsó szándékod lenne, vagy rasszista lennél, csak tényleg hülye kérdést tettél fel :)
hülye kérdés...
egy népcsoport összes tagjának nem lehet egyforma az izlése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!