Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért néz ki mindenki borzalma...

Miért néz ki mindenki borzalmasan az igazolványképeken?

Figyelt kérdés

Vagy csak én vagyok ezzel így? Ma csináltattam új személyit és utána már csak sírtam a röhögéstől, hogy hogy lehet emberről ilyen szörnyeteg képet csinálni! Beültetnek egy kis kamrába, ahol se fény se semmi és minden látszik aminek nem kéne, a karikák, a legkisebb bőrhibák!

Szégyellem komolyan megmutatni embereknek :(

Mondjátok, hogy nem csak én vagyok ezzel így!

2010. márc. 8. 20:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
megválaszoltad a saját kérdésedet
2010. márc. 8. 20:35
 2/15 anonim válasza:
Nálam nincs csúnyább az igazolvány képemen! :DDD
2010. márc. 8. 20:36
 3/15 anonim ***** válasza:

..és ki nézegeti az igazolványképedet? De mint ahogy írtad:

"és minden látszik aminek nem kéne, a karikák, a legkisebb bőrhibák!"

Hozott anyagból készítették :) Ne is foglalkozz vele.

2010. márc. 8. 20:37
 4/15 anonim válasza:
100%
Mert nem természetes fénynél van,nem természetes pózban,az egészbeállított,én undorító neonfény melllett készítették:( :( :'(
2010. márc. 8. 20:41
 5/15 anonim ***** válasza:

Kikérem magamnak:D

Nekem a diákigazolványomon lévő képem kifejezetten tetszik, bár tény és való hogy az az egyetlen, a többi nekem is borzalmas lett...

Ez van..:D

2010. márc. 8. 20:46
 6/15 anonim ***** válasza:
Az enyém rémes!! Mikor csináltattam mert lejárt a régi,akkor a kislányomat is magammal kellett,hogy vigyem.Szóval be "kamrába"a gyerek meg egyszer csak puff beleharapott a kezembe:)) Gondolhatjátok a végeredményt,hiába kértem ,hogy ismételjük meg a kis pattanásos srác nem hallotta meg.Szóval ......megértelek.
2010. márc. 8. 20:47
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem mindig nagyon jók az igazolvány képeim, pedig nem vagyok különösebben szép, bár csúnya se... :)
2010. márc. 8. 20:53
 8/15 anonim ***** válasza:

Nekem a személyimen tökjó kép van, de a diákigazolványomon borzalmas fúúúúj, tényleg szörnyű:D

17L

2010. márc. 8. 20:56
 9/15 anonim ***** válasza:
Na édesanyám kb 20 évvel ezelőtt amikor csináltatta az igazolványképét visszaküldték a rendőrségről, hogy csináljanak róla másikat, mert felismerhetetlen volt rajta. Azóta is jót nevetünk ezen ha felmerül ennek az emléke.
2010. márc. 8. 22:07
 10/15 anonim válasza:
100%
Nekem ellopták a pénztárcám benne az összes iratommal. Végig kellett járnom az összes hivatalt (bankkártyát, tajkártyát, személyit, diákot pótolni). Ott pedig közölték, hogy hiába vittem a rendőrségi papírt, attól még az én hibám, hogy elhagytam és kifizetették velem a dupla díjat. Ezután készült a kép. Még 9,5 évig darabolósgyilkos ábrázatom lesz.. :D
2010. márc. 8. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!