Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért néz ki mindenki borzalma...

Miért néz ki mindenki borzalmasan az igazolványképeken?

Figyelt kérdés

Vagy csak én vagyok ezzel így? Ma csináltattam új személyit és utána már csak sírtam a röhögéstől, hogy hogy lehet emberről ilyen szörnyeteg képet csinálni! Beültetnek egy kis kamrába, ahol se fény se semmi és minden látszik aminek nem kéne, a karikák, a legkisebb bőrhibák!

Szégyellem komolyan megmutatni embereknek :(

Mondjátok, hogy nem csak én vagyok ezzel így!

2010. márc. 8. 20:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem még régifajta igazolványom van.Lejáratkor nem adtak újat,csak új fénykép kellett,és érvényesítették.A 10 évvel korábbi képen sokkal öregebbnek látszom,mint az újon.Pedig fordítva lenne logikus.
2010. márc. 8. 22:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Annyira idegesít az a fotó, a pokolba vele! Olyan a fejem rajta mint egy bűnözőnek, sőt, határozottan úgy látszik, mintha tokám lenne! Ez nekem sok! :D
2010. márc. 9. 07:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Mesterséges fény, ráadásul, így nézzek, úgy nézzek, kicsit döntsem meg a fejem, és kész az épp szabadult alak az őrültekházából. De az útlevelet idén kell lecserélni, igyekszem nem úgy nézni majd, ahogy mondják.
2010. márc. 9. 09:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Kérdésben a válasz. Beültetnek egy is kamrában, ahol se fény, se semmi, és minden látszik, aminek nem kéne. Vagyis velem mindig úgy volt, h sose tudtam, mikor "kattan" a fényképezőgép, melyik az a pillanat, amikor a kép készül. Volt olyan, h épp a hajamat igazgattam, és eltakartam a fél arcom. Na, akkor csináltunk új képet. :D

Nem is tudom, miért nem lehet úgy megoldani, h viszel magaddal egy kész képet...

Szóval ha csak ülsz egy tükörrel szemben és vársz, ne várj csodát. :D

23L

2010. márc. 9. 10:31
 15/15 anonim ***** válasza:

22:33

Hát a magyar okmány irodák végig járása után szerintem nekem is darabolós-gyilkos ábrázatom lenne. :D

2010. márc. 9. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!