Miért néz ki mindenki borzalmasan az igazolványképeken?
Vagy csak én vagyok ezzel így? Ma csináltattam új személyit és utána már csak sírtam a röhögéstől, hogy hogy lehet emberről ilyen szörnyeteg képet csinálni! Beültetnek egy kis kamrába, ahol se fény se semmi és minden látszik aminek nem kéne, a karikák, a legkisebb bőrhibák!
Szégyellem komolyan megmutatni embereknek :(
Mondjátok, hogy nem csak én vagyok ezzel így!
Kérdésben a válasz. Beültetnek egy is kamrában, ahol se fény, se semmi, és minden látszik, aminek nem kéne. Vagyis velem mindig úgy volt, h sose tudtam, mikor "kattan" a fényképezőgép, melyik az a pillanat, amikor a kép készül. Volt olyan, h épp a hajamat igazgattam, és eltakartam a fél arcom. Na, akkor csináltunk új képet. :D
Nem is tudom, miért nem lehet úgy megoldani, h viszel magaddal egy kész képet...
Szóval ha csak ülsz egy tükörrel szemben és vársz, ne várj csodát. :D
23L
22:33
Hát a magyar okmány irodák végig járása után szerintem nekem is darabolós-gyilkos ábrázatom lenne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!