Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Szokás magukra hagyni a...

Szokás magukra hagyni a festőket, ha idegenek? Vagy legyek a lakásban végig?

Figyelt kérdés
2014. márc. 31. 15:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%

Sokszor azert van az ajanlas, mert lehet tudni, hogy egy tarsasag nem lop meg iszik, hanem egyszeruen normalisan dolgozik. Nem nagyon szepen, nem gyorsan, csak legalabb nem lopjak szet a hazat. Jellemzo dolog ez.

Ilyenkor szokas mondani, hogy bezzeg normalis orszagban azert ajanlanak x y csapatot, mert nagyon szepek, gyorsak, olcsok, vagy valami. Idehaza eleg, ha valaki nem lop, maris orul neki az ember :(

2014. ápr. 7. 18:40
 12/15 anonim válasza:
81%

Én festőként dolgozok és a főnökömet ismerik csak a megrendelők, minket nem igazán tehát volt hogy elmentünk festeni a házat, bemutatkozott a tulaj és nekiálltunk a munkának, közben meg elment valahova és senki se volt a házban csak én a kollégákkal.

Nem buzdítani akarlak hogy hagyd őket egyedül csak egy példát írtam hogy ilyen is van.

2014. ápr. 11. 20:31
 13/15 anonim ***** válasza:

# 12 igaz . Mi is így dolgozunk ! De így valószínű sokak alapvetően szorongással küzdenek .

Főleg van olyan megrendelőm akinek van vagy 60-70 kiadott ingatlana , na a bérlők legalja mindig aszt hiszi ki akarjuk rabolni őket XDDDD . Pedig valamelyiknek még adni is kellene ,,, mert olyan csóró semmije nincsen , még a bérletet+rezsit sem tudja fizetni , de félti a retket :O)

2014. ápr. 12. 16:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Szobafestő brigádban dolgoztam, úgyhogy közelről ismerem a szakmát. A baj az, hogy a mesterek úgy jönnek ki jól, ha minél olcsóbb segédeket alkalmaznak, úgyhogy a segédek között sok a tróger, megbízhatatlan alak. Úgyhogy jobb nem elmenni otthonról, ha a lakásban értékek vannak.

Az egy működő módszer, hogy mivel a festés alatt álló helyiségek úgy is ki vannak ürítve, máshol tárolunk mindent, ami értékes, és annak a helyiségnek bezárjuk az ajtaját.

2015. jan. 12. 10:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a szakmád,, de szerintem nem örülnél ha a megrendelőd vagy a főnököd egész nap a nyakadra lehelgetne .
2015. jan. 18. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!