Szokás magukra hagyni a festőket, ha idegenek? Vagy legyek a lakásban végig?
Sokszor azert van az ajanlas, mert lehet tudni, hogy egy tarsasag nem lop meg iszik, hanem egyszeruen normalisan dolgozik. Nem nagyon szepen, nem gyorsan, csak legalabb nem lopjak szet a hazat. Jellemzo dolog ez.
Ilyenkor szokas mondani, hogy bezzeg normalis orszagban azert ajanlanak x y csapatot, mert nagyon szepek, gyorsak, olcsok, vagy valami. Idehaza eleg, ha valaki nem lop, maris orul neki az ember :(
Én festőként dolgozok és a főnökömet ismerik csak a megrendelők, minket nem igazán tehát volt hogy elmentünk festeni a házat, bemutatkozott a tulaj és nekiálltunk a munkának, közben meg elment valahova és senki se volt a házban csak én a kollégákkal.
Nem buzdítani akarlak hogy hagyd őket egyedül csak egy példát írtam hogy ilyen is van.
# 12 igaz . Mi is így dolgozunk ! De így valószínű sokak alapvetően szorongással küzdenek .
Főleg van olyan megrendelőm akinek van vagy 60-70 kiadott ingatlana , na a bérlők legalja mindig aszt hiszi ki akarjuk rabolni őket XDDDD . Pedig valamelyiknek még adni is kellene ,,, mert olyan csóró semmije nincsen , még a bérletet+rezsit sem tudja fizetni , de félti a retket :O)
Szobafestő brigádban dolgoztam, úgyhogy közelről ismerem a szakmát. A baj az, hogy a mesterek úgy jönnek ki jól, ha minél olcsóbb segédeket alkalmaznak, úgyhogy a segédek között sok a tróger, megbízhatatlan alak. Úgyhogy jobb nem elmenni otthonról, ha a lakásban értékek vannak.
Az egy működő módszer, hogy mivel a festés alatt álló helyiségek úgy is ki vannak ürítve, máshol tárolunk mindent, ami értékes, és annak a helyiségnek bezárjuk az ajtaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!