Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért itt teszed fel a kérdése...

Miért itt teszed fel a kérdéseidet? Miért adsz az idegenek szavára és miért teregeted ki az életed?

Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért itt teszed fel a kérdéseidet?

Mert sokszor van olyan kerdes, amire nem tudom, hogy pontosan hol keressem a valaszt, vagy tapasztaltokat szeretnek hallani valamirol.

Miért adsz az idegenek szavára

Mert sokszor egy kivulallo jobban , vagy legalabbis objektivebben latja a dolgokat, mint aki benne van, vagy aki elfogult vele kapcsolatban.

és miért teregeted ki az életed?

Nem kell ahhoz kiteregetni az eletedet, hogy valaszt kpaj valamire. Amugy pedig "Nem mondhatom el senkinek, elmondom hat mindenkinek" -arctalanul sokkal konnyebb bizonyos helyzetekben segitseget kerni.

2013. okt. 19. 14:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"Miért itt teszed fel a kérdéseidet?"

Én nem teszek fel személyes kérdést, de el tudom képzelni, hogy miért teszik mások, és azt írom a továbbiakban, aki szerintem az ok lehet.

"Miért adsz az idegenek szavára?"

Mert egy idegen sokkal tárgyilagosabban látja sok helyzetet, mert nem befolyásolják az érzelmei, mint a családtagokat, barátokat, illetve nem kell, hogy valamelyik féllel lojálisak legyenek. Ezen kivül sok ember több tapasztalattal rendelkezik, mint a néhány rokon, ismerös.

"Miért teregeted ki az életed?"

Sokan gondoják úgy, hogy itt idegenek vannak, akik nem ismerik öket, és ha a kinos dolgokat itt mondják el, akkor késöbb nemm hallják vissza a környezetben. Pl. ha családi problémák vannak (házasság, szex, gyereknevelés, stb), akkor ha ismerösöknek mondaná el az illetö, akkor utána évekig ez lenne a pletykatéma, itt meg le van zárva a dolog.

2013. okt. 19. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Azért, mert nincs más hasonló oldal.
2013. okt. 19. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:

pontosan, ahogy írták: van, amit ha a családtól kérdezel meg, eláshatod magad. Itt meg válaszolnak, bár néha inkább a kérdező házhoz jön pofonért, de azért legtöbbször hasznos.

Tanultam is sokat, főzés, idegennyelv témában.

2013. okt. 19. 17:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért itt teszed fel a kérdéseidet?

Mert ez az oldal erre van. Hol kérdezzek, az APEH honlapján ?

"Miért adsz az idegenek szavára és miért teregeted ki az életed?"

Névtelenül sokkal objektívabb választ kap és ad az ember. Meg vannak olyan problémák, amiket nem lehet ismerősökkel megbeszélni, különböző okok miatt, de vélemény, tanács jól jön az embernek.

2013. okt. 19. 18:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdezö: feltéve, hogy férfi vagy (ha nem, akkor képzeld annak magad), és rájössz, hogy impotens lettél (mindegy, hogy ideiglenesen vagy végleg), akkor a barátaidtól vagy a rokonoktól KÉRNÉL tanácsot, hogy mit tegyél? Ha öszinte vagy, akkor erre egyértelmü NEMmel válaszolsz. Itt viszont meg tudod kérdezni, mert akik válaszolnak, azok nem ismernek, nem néznek utána rád lenézöen, nem heccelnek, semmi következménye sem lesz ennek a beismerésnek. VIszont több olyan valaki írhat, akinek vannak személyes tapasztalatai (lehet, hogy a reális környezetben is lenne, akivel ilyen elöfordult - de ö sem fog erröl beszélni), az segíthet a probléma megoldásában.
2013. okt. 19. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!