Vissza szoktad niezni a regi kerdeseidet?
Én most karácsonykor visszakerestem egyet, nem tudtam pontosan hogy kell a beiglit sütni és itt megkaptam rá a választ. Jól sikerült, ezért idén újra elővettem a "receptet" és örültem, hogy nem törlődött, mert nem jegyzeteltem ki.:)
Amúgy ennyire régre nem néztem vissza, mint Te, pedig én is itt vagyok már vagy 4 éve. :)
Igen, épp nemrég írtam meg a végkifejletet néhányra :)
Már amit nem töröltem ki...
És olyan is volt, amire valaki visszakérdezett hasonló problémával, egy rég kitörölt kérdésemre.
Amúgy nem kaptam értesítés mindig.
Én meg megkérdezem, mi van a kérdezővel, ha épp keresés közben találok valamit, ami érint. De sajnos ritkán válaszolnak. Az is bosszant, ha nem írják meg a végét, ha kérdeznek valamit, és csak idő kérdése a válasz. Pedig én együtt drukkolok velük...na mindegy.
Szerintem nem hülye a kérdésed, inkább aranyos :)
Igen, pár hónapja megtettem, mert kerestem egy kérdésemet, amire frappáns válasz jött és "fel akartam használni" egy szintén olyan kérdéshez, ami egy az egyben az enyém volt.
Egyébként ezután végignéztem 1-2 kérdést, bár nekem kb. két évesek (lányom most 6 hónapos). Legdurvább számomra az volt, amikor azt kérdeztem 'kétségbeesetten', hogy miért nem esek teherbe a 2. próbálkozás után sem?! Hát lepetéztem magamtól.
A legviccesebb pedig az (utólag), amikor azt kérdeztem kb. 1 éve, hogy a párom bejöhet-e velem szülni?! És hogy ha nem, akkor milyen törvények tiltják ezt?
Lényegében nem volt rá szükségem így utólag, mert sürgősségi császárral szültem. Ha engedték volna, akkor se tudott volna bejönni, mert autóbalesetünk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!