Vissza szoktad tudni altatni a nappali alvásnál a szokásosnál korábban, üvöltve ébredő 1-2 éves gyerkőcödet?
Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 14:30
1/8 anonim válasza:
Igen, általában igen, mondjuk 10-ből 8-szor.
2/8 anonim válasza:
Nem. de szerencsére ritkán fordul elő csak úgy havi egyszer vagy ha beteg és nem kap levegőt vagy felmegy a láza akkor ébred sírva.
3/8 anonim válasza:
20 honapos. Sajnos nem, ha egyszer felebredt akkor mar annyi. Ha probalnam visszaaltatni azzal csak az ellenkezojet ernem el. Bekapcsolom neki a kedvenc vonatos mesejet ami 20 perc es ezalatt teljesen lenyugszik, felelenkul es mar semmi baja. :)) Tegnap ios sajnos ilyen napunk volt. Ebed utan lefekudt de a szokasos 2 es fel ora helyett 1 ora mulva megebredt es nagyon sirt. Levittem, bekapcsoltam neki a meset es nyugton hagytam. Megnezte majd mosolyogva kijott a konyhaba es kert egy almat.
4/8 A kérdező kommentje:
Nálunk is a harmadik verzió szokott lenni. Még soha nem aludt vissza.
2011. okt. 24. 14:53
5/8 anonim válasza:
Igen. Általában gond nélkül visszaalszik.
6/8 anonim válasza:
Attól függ mennyit alszik, másfél -2 óra az alvásigénye, ha 1 órát aludt , akkor még van rá esély, h vissza tudom altatni, de ha már kicsit többet akkor nem.
7/8 anonim válasza:
Nálunk ugyanez van. Ha 1órát alszik akkor simán, ha másfelet akkor már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!