Szokás magukra hagyni a festőket, ha idegenek? Vagy legyek a lakásban végig?
glettelések, tisztító festés
lehet eltart napokig
Érdekes kérdés. Ismerősnél festettek idegenek, nem voltak otthon napközben, mire véget ért hiányzott fényképezőgép, ez-az.
Biztos nem igaz mindenkire, de, ha lehet, legyen ott valaki.
De nem mondtam semmit, mert megint én leszek a getzi.
Szerintem is, veszélyes idegen embereket a lakásba engedni!
De azért vannak jó tapasztalataim is. Jelenleg egy megbízható csapattal végeztetem ezeket a feladatokat, így ez a cég, garanciát vállal a dolgozóiért, és mindig azokat a szakembereket küldi, persze nálam nem csak festők kellenek mert lakásokat adok veszek.
szakmailag egy mérnök felügyeli folyamatosan a munkát, erre sem kell figyelnem.
Ja és fontos, hogy nem kerül többe, mint ha én magam szenvednék a sok lógós, piás,magyarázkodó, eltűnő emberekkel. Műszakilag és minőségileg is Garanciát vállalnak.
Neked is ilyenek kellenének.
Mi amikor költöztünk, napközben nem tudtunk az új lakásban lenni, mert mi is munkában voltunk, de késő délután minden nap kimentünk a házhoz. Mivel üres volt a ház, elvinni semmit nem tudott, de a munkával lassan haladt, még mindig az első szobában kaparta a falat. Úgy negyedik nap lehetett, amikor véletlenül előbb is ki tudtunk menni a házhoz. A látvány ami fogadott nem volt kellemes:
1. Flexxel folytatta az előző rétég kaparását, amivel olyan port csinált, hogy a két mellettünk és a szembe levő szomszédunk másnap ablakot pucolt :)
2. Bementünk a házba, a porban nem sokat láttunk, de éppen szállt le a létráról a festő, és alig állt a lábán és bűzlött a pálinkától.
3. Mikor leszállt kicsit a por, akkor láttuk, hogy egy normális elosztója nem volt, hanem egy hosszú 2 szálas kábel, dugasz nélkül betolva a konnektorba, a másik fele meg rátekerve a flex dugaszára.
Ez életveszélyes önmagában is, de ráadásul olyan por volt, hogy szerintem ő sem látta mit flexxel, és olyan részeg volt, hogy a lábán alig állt. Így örültünk, hogy nem történt vele semmi, de megköszöntük az eddigi munkáját el elküldtük.
Tehát ha idegen, akkor nem érdemes magában hagyni. Később egy ismerős fejezte be a munkát, aki szintén magában volt, de kevesebb mint két hét alatt megcsinálta az egészet :)
Azt javaslom, hogy ha teheted, maradj otthon, néz néha-néha rájuk, de hagyd őket dolgozni nyugodtan, nem kell végig a nyakukon ülni.
Nekem építő ipari vállalkozásom van ,pici négy fővel dolgozok . A bútormozgatástó az anyagbeszerzésig mindent megcsinálunk kiszálltunk dolgokat de tíz nyolc év alatt nem volt problémánk senkivel . Nekem pont a másik oldalról vannak néha jó kalandjaim párat leírok :
A tipikus "segbe Quki" ott liheg a nyakadon félni kell ha megmozdulsz elesik vagy festékes lesz ...
A család tagok besegítek főleg öreg papák és hozzáértő rokonok osszák az észt, feljárkálnak az állványra kerülgetni kell őket, vigyázni rájuk a munkavédelmi előírásokról nem is szólva ..
A fordított is jó :) részeg tulaj aki alig áll a lábán ökörségeket beszél , de nem lehet visszaszólni ugyanazon a szinten , mert pénzt mentünk keresni nem kocsma birkózni .
Na meg a kisebbség , na ott soha nem vállalok , ott aztán vannak torzult egyedek :D ! .........
Hatalmas vállaltok , belügyi épületekben is dolgoztunk nem lihegett egy őr sem a fülünkbe , csak ha van élősködő leveszlek kft a fizetési sorrendbe na ott indul a végén újra az alku .
Tehát a te habitusodon, emberismeretedtől függ hogyan menyire kell ott lenned .
Meg mindenki induljon ki magából menyire kellemes ha a főnöke minden mozdulatát figyeli , bele hallgat a privát beszélgetésébe !
lcps nevű felhasználó :D
Na képzelem !
A "" mérnők "" vagy ingyen dolgozik :D vagy a dolgozókat vezeti meg, rengeteg a hiéna , de már külföldön is ...
voltak ketten felmérni a lakást(újságból találtam hirdetést)amíg az egyikkel beszéltem, a másik a szekrényemben turkált.
hát én ki nem festetek, majd ha lesz valakim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!