Valaki közületek hallott már nagyszülőktől, szülőktől a kannibál oláh-cigányokról?
Megdöbbentő történet, anyukám mesélt róla, neki a nagypapi mondta.
Azt tudni kell, hogy őszinte, normális emberek, nem szokásuk ilyen mesékkel előállni.
A történet röviden és velősen annyi, hogy a kis városban, ahol lakunk, a nagyszüleink gyerekkorában féltették a gyerekeket, nem mehettek ki felügyelet nélkül az útra, határba, mert felröppent a hír, hogy az oláh cigányok összefogdossák a gyerekeket, és megeszik.
A nagypapi is majdnem áldozat lett, 2 cigányasszony kapta el a határban, de a sikoltozását, kiabálását meghallotta egy bácsi, akinél volt fokos és kutya is, így megmentette a cigányoktól.
Nem sokkal később vásár volt a városban, és ott a gyerek nagypapi megmutatta a rendőröknek azokat a cigányokat, akik megfogták, és a szekerükben a teknők alatt valóban találtak levágott gyerekfejeket. Sőt egy oláh cigány asszony olyan kijelentést tett, hogy addig nem hal meg, míg egy 18 éves lány mellét meg nem eszi...
10 ilyen cigányt fogtak meg, akik a gyerekeket elfogták és megették.
Tudom, hogy nagyon morbid a történet, de biztos hogy igaz, ahogy mondom. Jól tudom hogy kinek lehet hinni, ismerem a családomat, ez akkoriban elterjedt volt.
Azt szeretném tudni, hogy máshol is előfordult ilyesmi, ti hallottatok már ilyenről?
Vagy ez egyedi eset?
Sziasztok,
az én nagymamám nagyon sokat mesélt nekem az emberevőkről. Mesélte, hogy a Dunapartnál több cigányasszony szoknyája alá embercsontok voltak felaggatva. Erről még az újságok is írtak akkor. Miért találtak náluk emberi csontokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!