Minden gyerek megkergül mikor 1 nap után hazajön a nagyszülőktől?
nálunk is ugyanez van,
fostoska imád a nagyinál lenni,mert ott ő a királynő,itthon meg vannak játékszabályok,
Szia!
Akárhogy is nem tetszik, pedig néha engedni kell, hogy átmenjen a Mamához is.
Most egy kicsit nehezebb, de idővel könnyebb lesz a visszaállás, hogy ha hazaér, akkor már az otthoni szabályok az érvényesek!
Az én Gyermekeim kicsi koruk óta 1-2 napot a Mamáéknál töltenek, az elején tényleg nehéz volt nekik az, hogy a Mamáéknál mindent elsőre megkapnak, vagy, hogy mindig van kivel játszani, itthon ez kivitelezhetetlen ha én nekem például főznöm kell. De most már tudják, ha Apa nincs itthon akkor egyedül vagy egymással kell játszanak, ha én éppen a konyhába főzök.
Üdv két gyermekes Anyuka.
kicsit off: ürülj neki, most még okkal hisztizik.
az én lányom 2,5 éves múlt, és a fél napja hisztivel telik.... most ok nélkül bömböl... kevés a tej amit adok neki - pedig még ezt sem fogja meginni; dok joghurtot kér, nem kicsit, mezítláb akar kimenni az udvarra, kakilás után ÉN töröltem meg a popsiját, én "választottam" befőttesgumit a tésztászacskó begumizására; nem ezt a nadrágot szertné felvenni, ezt a bugyit nem szereti, apa nem adhatja rá a partedlit, a mama vegye ki az etetőszékből.... és még sorolhatnám....
szóval fel a fejjel, lesz ez még rosszabb is :)
ennek ellenére nem is hisztérika a lányom, nagyon aranyos, tündéri, de hát a szabályok szerinte azért vannak, hogy feszegethesse....
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!