Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért olyan menő nép az olasz...

Miért olyan menő nép az olasz és a spanyol?

Figyelt kérdés
Szinte mindenki spanyolul vagy olaszul akar tanulni, mindenki Olaszországba vagy Spanyolországba akar menni nyaralni, csomó nő olasz férjet, csomó férfi spanyol feleséget szeretne magának. Miért?
2012. szept. 30. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
44%

Nemtom, de állítólag a spanyol és az olasz nagyon könnyű nyelvek.

Én nem mennék ezekre a helyekre nyaralni, inkább Ausztráliába, Görögországba, Japánba, vagy az USA-ba.

2012. szept. 30. 13:29
 2/5 anonim ***** válasza:
27%
ezek a latincigány népek egyátalán nem menők, a műveltebbek nem is sorolják őket a valódi európához.
2012. szept. 30. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Könnyű nyelvek sokkal könnyebb mint a francia. Azért akarnak oda menni nyaralni mert sajátos egzotikus konyhájuk van (meg a tengerpart). És csak azt szokták mondani rájuk, hogy forróvérűek.
2012. szept. 30. 13:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Szép a nyelvük, szépek az országok, és főleg az, hogy az emberek vidámak, vendégszeretők, kedvesek, jóindulatúak. Szerintem ezért. (Persze ott is lehetnek kivételek, de azért mégis ez a jellemző.) Viszont ami rosszat hallottam a spanyol ffiakról, hogy nem valami hűséges tipusok. :)
2012. okt. 1. 21:02
 5/5 Kameko-san ***** válasza:
100%
Nem menők, csak mindkét országban jó az idő, van tengerpart és Olaszországban átlagban kedvesek az emberek (a spanyolokról nem nyilatkozom, nincs tapasztalatom). A nyelveik meg sokak szerint egyszerűek. De lényeg, hogy sokaknak tetszik ez a két ország, valakinek nem. Én mondjuk egyikért sem vagyok oda...
2012. okt. 13. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!