Szeretitek, hogy magyarok vagytok?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is légyszi, valamint a politizálást mellőzni2011. febr. 5. 16:06
1/28 anonim válasza:
Én szeretem. Büszke vagyok rá.
18/F
2/28 anonim válasza:
Én kissé bizonytalan vagyok, abban hogy magyar vagyok van abban előny is, meg hátrány is.. 18/F
3/28 anonim válasza:
Számomra egy csak egy tény. Se negatív, se pozitív érzelmeket nem vált ki belőlem.
20/L
5/28 anonim válasza:
Én szeretek magyar lenni, és igyekszem is ahhoz méltó módon élni.
20/F
6/28 anonim válasza:
Én is büszke vagyok a magyarságomra, de sajnos sok honfitársam utálattal tölt el... De erről nem a nemzet tehet :)
22/f
7/28 anonim válasza:
Nem.
Ezt tartom az életem sorsa 1ik negatívumának h magyar vagyok.
18/F
8/28 anonim válasza:
Igen, büszkeséggel tölt el, hogy egy ilyen szép nemzet kicsiny országában élhetek. :)
10/28 anonim válasza:
Nem tudnék szebb anyanyelvet elképzelni magamnak.
Talán most nem a legjobb helyzetben van kis országunk, de büszke vagyok a történelmünkre és a hagyományainkra, és remélem, hogy lesz még jobb. Sosem tudnék külföldre költözni...
És szerintem nem kell hungaristának lenni ahhoz, hogy így gondolkodjon az ember. Én sem vagyok az...22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!