Miért diszkriminálnak a magyarok?
Miért diszkriminálják az ázsiaiakat ill. afriakaiakat?
Egy-egy nagyvárosban rendkívül érezhető, hogy az emberek nagyrésze lenézi őket.
Ti mit gondoltok erről?
Én nem mint embereket nem szeretem őket, hanem azt nem, amit képviselnek. Az ázsiaiak elárasztják az országot a hulladék termékeikkel, és úgy élnek itt, mintha idehoztak volna egy külön Kínát vagy Vietnámot. Abszolút nincsenek tekintettel a helyi emberekre vagy szokásokra.
A feketék meg szimplán ugródeszkának használják ezt az országot, kihasználnak minden lehetőséget(ami mellesleg a szimpla magyar állampolgárnak nem jár), aztán mennek tovább.
Most lehetne mentegetni őket, hogy nem mind ilyen, de nem fogom.
kedves kérdező.
Te miért diszkriminálsz?Miért pont a magyarokra érted?Nem csak a magyarok diszkriminálnak..a kérdést úgy kellett volna feltenni hogy miért diszkirminálnak az emberek.Amerikában sem szeretik a négereket(Detroit) miért nem szeretik és nézik le a kínaiakat,cigányokat stb..
Igazatok van.. lehet, h rosszul kérdeztem..
és 3. én nem diszkriminálok.
De felháborító amikor egy ázsiain elkezdenek röhögni az emberekj, mert nem jól ejti ki a szavakat, vagy a belvárosban leül egy kínai srác (25 körüli) olvasni egy padra és kövekkel dobálják. Vagy amikor egy koreai át akar adni egy helyet a buszon egy idős néninek, aki azonban közli, h neki ázsiaitól nem kell hely. Nem egyszer voltam már ilyennek fül.-ill szemtanúja. Tényleg ilyen bunkók az emberek????
És igen, én sok országban jártam már és sehol nem éreztem ezt a fajta erős diszkriminációt. Lehet mentegetni a magyarokat, de van olyan viselkedés amit nem lehet arra fogni, h vki más országból jött.
"Tényleg ilyen bunkók az emberek?"
Amit leírtál, az alapján sajnos igen. Már nekem is égett a pofám mások helyett. :(
"Akkor most azt mondod a magyar egy génhibás nép amely csak gyűlölködésre jó?"- nem, nem így értettem; csak számomra néhol meglepő az emberek reakciója.
"a kővel dobálós valószínűtlen" - én is ezt gondolnám, de a legjobb barátom kínai (itt egyetemista), ő mesélte, kb. féléve, h kővel megdobálták középiskolások.
Bár én erősebben érzem ezeket, mint egy átlagos magyar, ugyanis én a mindennapjaim 90%-át ázsiaiakkal töltöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!