Miért diszkriminálnak a magyarok?
Figyelt kérdés
Miért diszkriminálják az ázsiaiakat ill. afriakaiakat?
Egy-egy nagyvárosban rendkívül érezhető, hogy az emberek nagyrésze lenézi őket.
Ti mit gondoltok erről?
2011. okt. 26. 16:09
11/13 anonim válasza:
Abban a városban, ahol én élek, (nem Magyarország) okkal és joggal utálják az itt élő négereket. Az elmúlt évben ideözönlöttek sírva-ríva, hogy ők líbiai menekültek, majd nemcsak a mi adónkból kisírt segélyen élősködtek, hanem elkezdtek drogot árulni a parkokban, illetve minden sarkon egy fekete prostituált kínálgatja a "bájait". Ha hazatoloncolnak emiatt ötvenet, egy hét múlva másik kétszáz jön helyettük. Nem értenek semmihez, nem beszélnek nyelveket, nem is munkát vállalni jöttek, ahhoz úgyis alulképzettek, hanem konkrétan élősködés az életcéljuk. Már nem merem este egyedül levinni a kutyát ezek miatt. Előbb-utóbb itt is az lesz a vége, hogy a lakosság szabadul meg tőlük... ha kell, akkor kövekkel.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, utolsó. Te normálisan válaszoltál:) Így legalább azt megtudtam egyes helyeken miért utálják az afrikaiakat.. eredetileg ez volt a kérdés célja.
Utolso előtti.. ez nem általánosítás: sok magyar naggyon bunkó tud lenni értelmetlenül. Ha nem tetszik ez van.. nem kell védeni a magyarokat, mert őmiattuk égek le az esetek 95%ban, az ilyen emberek miatt.
2011. okt. 26. 23:26
13/13 bitangbigtank válasza:
Aham. Kiváncsi vagyok milyen felmérést végeztél.. Vagy már én is bunkónak számítok, amikor szót emelek a rágalmakra? Te pusztán csak azt akarod látni, hogy igen mi egy rasszista szemét nép vagyunk semmi több és gyűlölni akarsz minket, hogy majd könnyebben elhúzz az országból örökre jobb megélhetés mellet.. Nem mondom, hogy nincsenek rasszisták, de szánalmas amikor egy két ember azzal jön, hogy a magyarok 95% rasszista, turbómagyar, és hogy a világ többi részén béke szerető jó népek lakják, melyek egyáltalán nem magyarok és ott talán 1% bunkó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!