Mit gondoltok a vietnamiakról?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok írjanak, akinek van vietnami a családjában, (férj, feleség...), de a többi válasz is érdekel. Köszi2011. febr. 3. 13:32
11/30 anonim válasza:
Inkább kérdezz és válaszolok, mert nem szeretném a nevemet elmondani, ha nem baj.....
elmondahtok egy pár infót most is
14 éves lány vagyok
budapesti vagyok
a Fazekasba járok (nyolcadikos)
ömmm mit mondjak még????
12/30 anonim válasza:
facebook ... :D
fekete a hajad ?:DD
13/30 anonim válasza:
nincs facebook-om.... :D és igen, fekete a hajam meg a szemem is... és szemüveges vagyok :D
15/30 anonim válasza:
én is gondoltam, hogy nem ismersz, mert csak 1 ismerősöm van ezen az oldalon, és ő tudja, hogy ki az a sousukefan :D
16/30 anonim válasza:
énis vn vagyok és a fazékba járok :D monddcsak melyik osztályba jársz? :D
18/30 anonim válasza:
Nem azert nem szeretik, engedik a vegyes hazassagot, mert rasszistak, hanem hagyomany miatt. Nagyon sok vietnami ismerosom van, sok hagyomanyuk olyan mint a kinaike. Habar a keet nemzet utalja egymast, a tortenelem vegett. Soknak kenyszeritett hazassag van, "otthonrol", meg erdek hazassag hogy "kijussanak". Ezt mind megertem, miert ne a jobb eletert, de mint minden azsiai szokas, anyak nagyon szivesen otthon hagyjak gyerekeiket a kaland, jobb elet kereseseert. Akiket en ismerek, apa nevelik gyereket tovabb. Kulfoldon siman tudnak egy uj csaladot kezdeni, nem harconak az otthon hagyott gyerek kihozalataert. Nagyon sok ferjes asszonynak van feher baratja. Ugy tunik, ez naluk normalis. Sokszor a gyerekek is tudnak rola. naluk a tanulas es a penz a legfontosabb. Amugy tenyleg kedvesek, udvariasak, habar siman csipognak az o nyelvukon olyan ember elott is aki nem erti.
19/30 anonim válasza:
amit írtál az valamennyire igaz is lehet, de nálunk a családi összetartás nagyon fontos. a pénzzel egyenértékű, sőt, fontosabb..... szerintem.
20/30 anonim válasza:
A vietnámiak többsége konfucianista elvek alapján tanult. Itt sokkal szorosabb a szülő-gyerek viszony. A házasságokat általában a szülők döntik el. Mi úgy rendezkedünk be Magyarországon hogy egy idő után visszamegyünk Vietnámba. Úgy veszem észre hogy itt Magyarországon nagyon sok olyan van aki nem hisz istenben és nem megy templomba. Nálunk Vietnámiaknál máshogy van, itt kötelező tartani a vallási szokásokat. Nem szeretnék belebonyolódni ebbe de lényeg hogy " Mi úgy rendezkedünk be Magyarországon hogy egy idő után visszamegyünk Vietnámba." emiatt nem szeretnék a szülők hogy vietnámiak együtt legyenek külföldiekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!