Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mit gondoltok a néptáncról?

Mit gondoltok a néptáncról?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 16:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Azt hogy általánosban utáltam... Volt néptánc óra, meg elő is kellett adni néha...

De mint vidéki hagyomány, semmi bajom vele, engem nem különösebben érdekel, aki meg élvezi, az csinálja.

2011. jan. 12. 16:08
 2/14 slora válasza:

Alsóban jártam.

Nem szerettem...

2011. jan. 12. 16:11
 3/14 anonim ***** válasza:
nemtudom miért de nekem kicsit vicces.......
2011. jan. 12. 16:18
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha valaki jól csinálja, akkor szép
2011. jan. 12. 16:47
 5/14 anonim ***** válasza:
Konkrétan magyar néptáncról, vagy úgy általában?
2011. jan. 12. 16:49
 6/14 anonim ***** válasza:
48%
14 éve néptáncolok, szóval....eléggé szeretem.
2011. jan. 12. 16:58
 7/14 anonim ***** válasza:
44%
Érdekes! A Görögöknél, a szerbeknél, az íreknél, az osztrákoknál, stb., nem ciki, csak itthon, mert a kommunista Magyarellenes lobbi kiirtotta a nemzetből! Bocsánat, egyesekből!
2011. jan. 16. 08:16
 8/14 anonim ***** válasza:

Lehet szépen táncolni, de nekem nagyon gyakran nevetnem kell tőle. Valahogy úgy érzem, hogy kiszakadt az eredeti környezetéből.

Ezt a "komcsik kiirtották" dumát nagyon nagy butaságnak tartom, mert szerintem a "komcsik" erősen támogatták a néptáncot,(miért is ne tették volna?) de a mostani, polgáriasabb létformában jobban elidegenült.

2011. jan. 16. 15:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép. Most nem rég kezdtem el néptáncra járni. Amíg csak néztem nem értettem, hogy mi benne a pláne de amikor kipróbáltam egyből bele szerettem :)
2011. jan. 16. 21:57
 10/14 nora taylor ***** válasza:

Még soha nem tanultam néptáncot(csak egyszer csárdást egy fellépésre), de nagyon szeretem nézni, és a népzenét is nagyon szeretem.

Nagyon szép és érdekes a magyar kultúra és hagyomány, aki nem érti a néptánc lényegét ajánlanám neki, hogy egy kicsit mélyüljön el ebben a témakörben, nem fogja megbánni és még az is lehet, hogy "beleszeret".

2011. jan. 17. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!