Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mit gondoltok a néptáncról?

Mit gondoltok a néptáncról?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 16:01
1 2
 11/14 naphtha válasza:
Mivel színházban dolgozom elég sok előadást láttam már, a helyi együttestől kezdve az Experidanceig. Engem az egészben, a társulat hangulata fogott meg mindig. Jófej srácok, csajok jól szórakoznak. engem is sokszor megmosolyogtatnak, de inkább azért, ahogy egymás közt elhülyéskednek és nem, mert viccesnek tartom amit csinálnak. Egy külföldi turnén például úgy csujjogattak, hogy abban volt minden, amit ki akartak sikítani, vagy kiabálni magukból a táncosok, az anyázástól kezdve... Csak az előadás végén derült ki, hogy a nézők többsége magyar volt :) Szívás, de legalább van mire emlékezni ;)
2011. jan. 17. 19:34
 12/14 anonim válasza:
Én nézni sem szeretem.....
2011. jan. 18. 20:35
 13/14 anonim válasza:
A néptánc különböző nemzetiségű emberek szokásait mutatja be. Én Somogy megyében élek és nekünk is van néptánc hagyományunk. Ilyen például a csárdás , de sorolhatnák többet is . Én nagyon szeretem és mióta meg születtem táncolom.
2011. jan. 19. 08:26
 14/14 anonim ***** válasza:

én nagyon szeretem nézni a profikat!

általánosban 7 évig táncoltam,és imádtam,mai napig bánom,h a gimi miatt abbahagytam :'(

2011. jan. 19. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!