Mit gondoltok a néptáncról?
én 8 évig táncoltam, de sanjos a bokám miatt abba kellett hagynom. én imádtam minden percet, mikor táncolhattam, és a mai napig rengeteg népzenét hallgatok.
az a baj, hogy az emberek többségének a kettőt jobbra, kettőt balra jut eszébe. miközben elég bonyolult.
nálunk nem néztek le senkit e miatt. sőt, extra dolognak számított nálunk táncolni, mert rengeteget jártunk külföldre, és egy nagy buli volt az egész :)
plusz, ha belegondolsz, hogy egyetemeknek (pl. cornvinus) is van néptánccsoportja... :)
engem ezektől a társastáncoktól, meg a feszülősgatyás+ mellkasvillantó inges fiúktól ráz ki a hideg :)
én sváb néptáncot tanultam általánosban, amikor középsulit kezdtem akkor hagytam abba, de nagyon szerettem, mi is voltunk ausztriában meg németországban is.
sajnálom, hogy abba kellett hagynom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!