Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mit gondoltok: írjak neki? Jó...

Mit gondoltok: írjak neki? Jó ötletnek tartjátok?

Figyelt kérdés

...Osztályfőnökünk azt a feladatot adta - még a szünet előtti órán -, hogy gyűjtsük össze, hogy hol szeretnénk továbbtanulni?, miért pont ott?, milyen szakmát szeretnénk magunknak, miért?, ki a példaképünk az adott szakmában, miért?, stb.

Már évek óta tudom, hogy színésznő szeretnék lenni - szerepeltem is egy filmben, mint statiszta -, és ezért úgy gondoltam, hogy írok egy levelet (e-mailt) a kedvenc színészemnek (természetesen magyar), és kérdezek tőle pár dolgot (a színészettel kapcsolatban).

Mit gondoltok: jó ötlet?, írjak neki?

Ha igen, mégis mit?

Nagyon köszönök minden választ! 13/l

2010. dec. 28. 22:39
 1/3 A kérdező kommentje:
Persze nem azt kérem tőletek, hogy levél formában írjátok le nekem, csak ha egy-két kérdést írnátok nekem, amit feltehetnék neki, akkor azt nagyon megköszönném!
2010. dec. 28. 22:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Írj neki, hátha válaszol. Azért készülj fel arra, hogy lehet hogy nem fog, nehogy nagyon a szívedre vedd.

Értelemszerűen azt kérdezd meg, amire kíváncsi vagy.

Sok sikert!

2010. dec. 28. 22:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem azt kérdezd meg h miért döntött pont a színészkedés mellett,persze nem ezekkel a szavakkal. Hogyan kezde a pályfutását ha szeretné mesélje el neked röviden esetleg mond el neki h számodra ő egy példakép és h rajongsz érte ,talán egy találkozóba is belemegy ,de ez csak feltételezés.:)

Am ki az a színész?:) Sok szerencsét az emailhez.

2010. dec. 29. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!