Mit gondoltok: írjak neki? Jó ötletnek tartjátok?
...Osztályfőnökünk azt a feladatot adta - még a szünet előtti órán -, hogy gyűjtsük össze, hogy hol szeretnénk továbbtanulni?, miért pont ott?, milyen szakmát szeretnénk magunknak, miért?, ki a példaképünk az adott szakmában, miért?, stb.
Már évek óta tudom, hogy színésznő szeretnék lenni - szerepeltem is egy filmben, mint statiszta -, és ezért úgy gondoltam, hogy írok egy levelet (e-mailt) a kedvenc színészemnek (természetesen magyar), és kérdezek tőle pár dolgot (a színészettel kapcsolatban).
Mit gondoltok: jó ötlet?, írjak neki?
Ha igen, mégis mit?
Nagyon köszönök minden választ! 13/l
Írj neki, hátha válaszol. Azért készülj fel arra, hogy lehet hogy nem fog, nehogy nagyon a szívedre vedd.
Értelemszerűen azt kérdezd meg, amire kíváncsi vagy.
Sok sikert!
Szerintem azt kérdezd meg h miért döntött pont a színészkedés mellett,persze nem ezekkel a szavakkal. Hogyan kezde a pályfutását ha szeretné mesélje el neked röviden esetleg mond el neki h számodra ő egy példakép és h rajongsz érte ,talán egy találkozóba is belemegy ,de ez csak feltételezés.:)
Am ki az a színész?:) Sok szerencsét az emailhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!