Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha a párotok beleböfög a telefonba? Illetlenségnek tartjátok és tiszteletlenségnek veletek szemben vagy csak átlagos dolognak?
Dehogy zavar, rendszeresen ökörködünk így, és másképp a csajommal, nagyon viccesnek találjuk. Ha elég közel álltok, egy ilyenen már csak nevettek. Persze részben neveltetés kérdése, gondolom egy konzervatívabb, merevebb családban ez komolyabb sértés, mint egy liberálisban.
Kérdező, mióta vagytok együtt? Téged zavar?
Szerintem is bunkóság:D felőlem csinálhatja ennyire telibe, ha a haverjával...vagy akár a barát barátjával beszél. De amelyik fiú, férfi (leginkább fiú) ezt csinálja, az azt sem tudja, hogy hogyan kell bánni egy nővel. A nővel finoman, diszkréten, tenyeren(vagy tenyéren?)hordozósan:)
haha, de amúgy tényleg;)
Hehh :D Ez jó!!!! :D :D :D
Nem tudom, én az ilyesmit ''olyankor'' ''diszkrétebben intézem''. Bár a barátnőmet szerintem nem zavarná, de mégsem csinálom ezt. Főleg nem telefonba. Talán majd ha feleségül veszem ;)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!