Mit gondoltok a vietnamiakról?
Van pár vietnámi ismerősöm. Mindegyik nagyon kedves és szerintem értelmesek is. Kicsit maximalisták,legalábbis iskolában nagyon hajtanak.
Sok vietnámi elég keserves úton jött Európába. Sok köztük az olyan aki csónakkal menekült el az országból, majd évekéig élt Thaiföldön vagy Malajziában menekülttáborban. (1970 évek végétől).
Természetesen nem mindenki menekült, sokan tanulnak itt vagy jönnek dolgozni ide.
Igen, a vietnámiaknak ez valahogy alap egy lányban, hogy ne adja könnyen magát, mert akkor nem sok az értéke.... de én is lány vagyok, úgyhogy nem mondhatom, hogy ilyen téren hogyan viselkedem a lányokkal XD
az utolónak üzenem, hogy szerintem nem rasszisták voltak az exed szülei, hanem csak az volt a gond, hogy belegondoltak, hogy pl mit fogtok enni. mert vannak olyanok, akik pl a hal/tengeri ételek láttára azt mondják a fúj meg minden és a vietnámiaknak meg ezek a fő ételei. meg ilyesmilyen problémák szoktak adódni ilyenkor, azért nem kedvelhettek... de ez is csak egy gondolat... legalábbis a szüleim ilyenek lennének (szerintem), de még nem volt erre példa, mert még nem is voltam szerelmes
14/L
nekem azt mondta a barátom hogy nem engedik neki hogy feleségul vegyen egy fehér lányt :/
hány éves vagy? :D
ez igy van rendjén :)
na de nem válaszoltál hány éves is vagy? :D
:D ja bocsi nem láttam
ha tudnám a nevedclehet hogy ismernélek xD...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!