Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mit gondoltok a vietnamiakról?

Mit gondoltok a vietnamiakról?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok írjanak, akinek van vietnami a családjában, (férj, feleség...), de a többi válasz is érdekel. Köszi
2011. febr. 3. 13:32
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Van pár vietnámi ismerősöm. Mindegyik nagyon kedves és szerintem értelmesek is. Kicsit maximalisták,legalábbis iskolában nagyon hajtanak.

Sok vietnámi elég keserves úton jött Európába. Sok köztük az olyan aki csónakkal menekült el az országból, majd évekéig élt Thaiföldön vagy Malajziában menekülttáborban. (1970 évek végétől).

Természetesen nem mindenki menekült, sokan tanulnak itt vagy jönnek dolgozni ide.

2011. febr. 3. 22:47
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
ömmm.... nem tudom, mert vietnámi vagyok.... és az előző válasz igaz, tényleg nagyon maximalisták vagyunk (legalábbis én nagyon az vagyok)...
2011. febr. 4. 20:00
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Udvariasak(velünk, lányokkal különösen), és akiket én ismerek mind nagyon jól koriznak:)
2011. febr. 5. 16:08
 4/30 anonim válasza:
100%
Nekem évek ota nem volt fehér barátom,csak vietnámi...udvariasak vagytok és szerintem nagyon szeretitek a komoly kapcsolatot és nagyra becsulitek azokat a lányokat akik nem adják konnyen magukat :D ... bár az exem szulei utáltak engem mert fehér vagyok :S ez van :D
2011. febr. 5. 16:45
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a vietnámiaknak ez valahogy alap egy lányban, hogy ne adja könnyen magát, mert akkor nem sok az értéke.... de én is lány vagyok, úgyhogy nem mondhatom, hogy ilyen téren hogyan viselkedem a lányokkal XD

az utolónak üzenem, hogy szerintem nem rasszisták voltak az exed szülei, hanem csak az volt a gond, hogy belegondoltak, hogy pl mit fogtok enni. mert vannak olyanok, akik pl a hal/tengeri ételek láttára azt mondják a fúj meg minden és a vietnámiaknak meg ezek a fő ételei. meg ilyesmilyen problémák szoktak adódni ilyenkor, azért nem kedvelhettek... de ez is csak egy gondolat... legalábbis a szüleim ilyenek lennének (szerintem), de még nem volt erre példa, mert még nem is voltam szerelmes

14/L

2011. febr. 6. 11:54
 6/30 anonim válasza:
100%

nekem azt mondta a barátom hogy nem engedik neki hogy feleségul vegyen egy fehér lányt :/

hány éves vagy? :D

2011. febr. 6. 14:25
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
nekem csak azt mondták, hogy megengedik, de látszik rajtuk, hogy nem örülnének neki :D de nem hiszen hogy én majd egy nem vietnámival fogok megházasodni..... :D
2011. febr. 7. 20:03
 8/30 anonim válasza:

ez igy van rendjén :)

na de nem válaszoltál hány éves is vagy? :D

2011. febr. 7. 23:10
 9/30 anonim ***** válasza:
ja, azt hittem hogy a kérdezőtől kérdezted, mert én már megírtam, hogy 14..... :D
2011. febr. 8. 20:21
 10/30 anonim válasza:

:D ja bocsi nem láttam

ha tudnám a nevedclehet hogy ismernélek xD...

2011. febr. 8. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!