Magyarok! Miert utaljatok annyira magatokat, a sajat nepetek es orszagotok?
Utolso!
Ne hidd am,hogy Romania,sokkal jobban all.....innen is sokan kinn dolgoznek,es akarnak kimenni,de nem panaszkodunk igazabol,Romania mindig szegeny volt.....annyiban allunk jobban,hogy jobb kozbiztonsag,(pedig Romania a sok ciganyrol ismert....),eros nalunk a rendorseg es csndorseg kemenyen lecsap,tisztelik is oket a romak es masok is!
Mikor Budapesta-n voltam ott,akkor a kozlekedesen csodalkoztam,draga nagyon es meg a milyentol is rosszabb volt....Bucuresti-ban nem tudom olyan egy-masfel lei a jegy,nalatok meg valami 270 forint volt.....es a jarmuvek rosszabbak sokkal!De ezt leszamitva meg szegenyebbek vagyunk szerintem,ha latnatok pl.egy Bacau megyei falut,tudnatok hogy allunk meg most.....De ez van,megszoktuk es ezmiatt nem is nagyon hozzuk fel ezt,es azart szeretjuk az orszagot es a nepet,a hibakkal is....
Nagyon becsüllek téged kedves kérdező, hogy megtanultál magyarul.
És a kérdésedre a válaszom: Sztem azért, mert pesszimisták vagyunk. És azért vagyunk pesszimisták, mert mindig megszivatnak. És azért szivatnak meg, mert nincsen összefogás. És miért nincsen összefogás? Mert pesszimisták vagyunk. Ördögi kör, nincsen rá megoldás.
Kedves Román Barátom!
Véleményem szerint ha vetsz egy pillantást Magyarország történelmére nagyjából 1500-tól, akkor te is megleled a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!