Mit gondoltok a húsvéti locsolókról mennyire szeretitek/ utáljátok őket?
Én nem vagyok érte odáig. Nem akarok senkit megsérteni, de pl. ez a vödörrel/szódával való locsolás számomra egyáltalán nem poén. Mi abban a jó, ha bugyiig eláztatnak, és öltözhetek át, száríthatok hajat? Számomra ez nem annak a fokmérője, hogy mennyire tetszem a férfiaknak, hanem annak, hogy na, szivatni akarnak.
Az ismeretlen locsolókról meg csak annyit, hogy engem csak a családtagjaim, esetleg közeli barátaim locsolnak meg. Aki ide ismeretlenül becsönget, azt miért kínálgatnám piával meg pénzzel? Mert ugye általában azt szeretnek kapni.
Mégegyszer bocs, de világ életemben városi lány voltam, falun biztos megvan ennek a varázsa, de én ezt nem tapasztaltam meg, most mem már asszem nem is tudnám megszeretni.
Imádom, mikor a kis cigánygyerek becsenget, hogy ő locsolni jön, de persze pénzért...
Én először is udvariasan köszönök neki: Vissza ne gyere, aztán rácsukom az ajtót.
Idegent nem engedek be.
Család messze lakik.
Ismerősök felnőttek, családjuk van, vagy párjuk és nem járnak locsolkodni már.
Nekem pedig nem hiányzik, elmegyek inkább moziba.
Egyébként ma kaptam egyik kolléganőmtől euró alakú csokitallért, hozott egy csomaggal és mindenkinek adott belőle, na, ezt kell adni azoknak, akik pénzt kérnek, ha valaki mégis várja a locsolókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!