Ugye ti is utáljátok ha evés közben beszéltetnek?
Figyelt kérdés
Beszéltetnek folyamatosan és még elvárják, hogy ne teliszájal beszéljünk?2011. szept. 7. 16:34
2/15 anonim válasza:
Fogmosás közben is fsza tud lenni!
3/15 anonim válasza:
Ivás és szopás közben a legtutibb!
4/15 anonim válasza:
Azt utálom, amikor rámszólnak, hogy miért vagyok csendben az asztalnál. Azért b*szdmeg mert az asztalnál enni szoktam, nem pofázni. És még én rontom el a hangulatot. Dumálni ráérnek előtte meg utána.
5/15 anonim válasza:
Azt jobban, ha valaki orrot fúj az asztalnál.
6/15 anonim válasza:
engem az idegesít, hogy elvárják hogy ne beszéljek valakihez amikor mással beszél, de amikor én beszélek valakivel és valaki szól az illetőnek és vele kezd el beszélni, na az nagyon felk*rja az agyam, ilyenkor olyan érzésem van, hogy le se szarnak
7/15 anonim válasza:
aha
ennél már csak az a jobb amikor apámékkal kajálunk,erre belebüfög a kajámba
és érted,még lecseszem hogy mit okádja bele a kajámba a belét,erre még én vagyok lecseszve hogy -Mééér',te is szoktál!
aha,csak én nem bele mások képébe
meg amikor finganak az asztalnál
még csak természetes hogy akkor is én vagyok kiosztva amiért rászólok... -.-"
13l
8/15 anonim válasza:
Egy kis beszélgetés nem gáz, de a beszéltetés az tényleg zavaró. :S Én azt utálom ha a wc-ről szólogatnak ki vagy szólnak be...
9/15 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar. Ha meg tele van a szám akkor szépen megvárják amíg lenyelem. De én is jobban szeretek evés után beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!