Mit vegyek a 90 éves dédinagyimnak?
Vagy valami hasznosat, van valamire szüksége? Vannak hobbijai?
A mamák szeretnek pl. rejtvényt fejteni, kötögetni, régi zenéket hallgatni, virágokat nevelni, főzni, ehhez kapcsolódóan lehet rejtvény-évkönyv, kötőtűkészlet, cd-k, cserepes virágok, konyhai eszközök.
Tipikus ajándék a virágon kívül a parfüm is, én annak jobban örülnék, vagy a kaja.
Egy kedves ismerősömék a virágcsokor mellé vettek a dédi 90.szülinapjára egy csomó kaparós sorsjegyet.
Nem megrögzött játékosok, csak úgy jött az ötlet!
Egy jó darabig elszórakozott vele a mama, ráadásul (valszeg a szerencse is segített) többet nyert rajta, mint amennyit a családtagok összedobtak rá!
Ha 90 éves leszek én valami olyasmi összeállításnak is örülnék, hogy mi történt amikor huszonéves voltam.
Nálam mondjuk képek, Lady Gaga videók, 4es metró, Orbán-Gyurcsány, egyetemi képek...
Egy most 90 évesnél pedig a 40-es évek filmjeiből, zenéiből, híreiből összeállítás, fotók azokról a helyekről ahol járt, a családi albumból is válogathatsz...
Mamám nagyon szeretett nosztalgiázni meg nézegetni a fiatalkori képeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!