Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mit vegyek a 90 éves dédinagyi...

Mit vegyek a 90 éves dédinagyimnak?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem virágot. Korosztálytól függetlenül minden Nő örül neki. Már csak magamról tudom :)
2011. jan. 6. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Vagy valami hasznosat, van valamire szüksége? Vannak hobbijai?

A mamák szeretnek pl. rejtvényt fejteni, kötögetni, régi zenéket hallgatni, virágokat nevelni, főzni, ehhez kapcsolódóan lehet rejtvény-évkönyv, kötőtűkészlet, cd-k, cserepes virágok, konyhai eszközök.

Tipikus ajándék a virágon kívül a parfüm is, én annak jobban örülnék, vagy a kaja.

2011. jan. 7. 12:52
 3/7 A kérdező kommentje:
kköszi szépen. virág és egy kávé főző és 3 db tulipán hagyma lett! :))
2011. jan. 9. 09:46
 4/7 Kovamixi válasza:

Egy kedves ismerősömék a virágcsokor mellé vettek a dédi 90.szülinapjára egy csomó kaparós sorsjegyet.

Nem megrögzött játékosok, csak úgy jött az ötlet!

Egy jó darabig elszórakozott vele a mama, ráadásul (valszeg a szerencse is segített) többet nyert rajta, mint amennyit a családtagok összedobtak rá!

2011. jan. 12. 06:34
 5/7 anonim válasza:
Egy csokor rozsa annak szerintem orulne.
2011. jan. 12. 17:55
 6/7 anonim válasza:
én teát vettem az enyémnek, sztem jó ötlet, különleges ízű teákból vagy alvást segítő gyógyteákból álló készlet... :)
2011. jan. 12. 18:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha 90 éves leszek én valami olyasmi összeállításnak is örülnék, hogy mi történt amikor huszonéves voltam.

Nálam mondjuk képek, Lady Gaga videók, 4es metró, Orbán-Gyurcsány, egyetemi képek...

Egy most 90 évesnél pedig a 40-es évek filmjeiből, zenéiből, híreiből összeállítás, fotók azokról a helyekről ahol járt, a családi albumból is válogathatsz...

Mamám nagyon szeretett nosztalgiázni meg nézegetni a fiatalkori képeit.

2011. jan. 12. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!