Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mit vegyek? Mit vigyek?

Mit vegyek? Mit vigyek?

Figyelt kérdés
Szombaton vendégségbe megyünk az főnökömhöz.Jó fej ,fiatalos,velem egyidős (37), de alig ismerem. Ez egy munka helyi haverság. Névnapja lesz, és nem tudom mit vegyek, ami nem félre érthető, nem zavarba ejtő , és nem alkohol!
2010. febr. 10. 01:49
 1/8 A kérdező kommentje:
ja én,36/F
2010. febr. 10. 01:52
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem elég, ha csak itókát viszel.

vigyél pár dobozos jó minőségű gyümölcslét.

ha ajándékot nem vesztek neki közösen, akkor szerintem ne vegyetek ti sem egyesével maradandó tárgyat, hanem csak olyan apróságokat vigyen mindenki, mint sós mogyoró meg hasonlók.

majd csináltok pár fotót, az jó kis tárgyi emlék lesz neki.

2010. febr. 10. 02:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz alkoholt,akkor csináltass ajándékkosarat valamelyik csemegeüzletben. MEg tudsz árhatárt adni, meg kicsit behatárolni, hogy mi legyen iletve ne legyen benne.
2010. febr. 10. 07:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Desszert, üdítő. Vagy saját sütésű gusztusos sütemény.
2010. febr. 10. 09:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Valami poénosat, ami a munkahelyi dolgaival kapcsolatos!!! Én egy haverom aki panaszkodott, hogy az asztal nyomja a kezét ahogy dolgozik az egérrel, szereztem egy mellimplantot :D Imádja, azon van a keze egész nap! :) Na szóval biztos van valami háklija, vagy szokása amit ki lehet kicsit figurázni úgy, hogy nem sértő!
2010. febr. 10. 11:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek!
2010. febr. 10. 11:29
 7/8 anonim ***** válasza:
43%
Hát vigyél 1 pár óvszert, sosem lehet tudni, hogy mikor alakúl ki csoportszex.
2010. febr. 10. 15:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Dobozos üdítő? :S

Vegyél neki valami diszkréten humoros és szép valamit aminek az értéke pénzben nem sok, de en annál több!

2010. febr. 10. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!