Ugye ti is utáljátok ha evés közben beszéltetnek?
Figyelt kérdés
Beszéltetnek folyamatosan és még elvárják, hogy ne teliszájal beszéljünk?2011. szept. 7. 16:34
11/15 anonim válasza:
Kicsik voltak a lányaim. A szüleimnél ettünk _szálkás_ _halat_. Anyám mondta nekik, hogy evés közben ne beszéljenek, vigyázzanak. Ő magának viszont be nem állt a szája. Isten csodája, hogy nem történt baleset.
12/15 anonim válasza:
Ezt én akartam kiírni!
Nagyon utálom, tényleg nagyon. Mindig olvasok evés közben, ez amolyan kényszer, és van, aki mindig odajön hozzám és kérdéseket tesz fel. Nagyon utálom. Se kérdezni, se válaszolni nem szeretek evés közben. Evés közben hagyjanak békén.
13/15 anonim válasza:
Nem, miért zavarna? Nálunk az evés egy társas esemény, ahol összeül a család; üljön mindenki kussban, mert "úgy illik" (ami szerintem hülyeség). Teli szájjal jóérzésű ember nem beszél, de ha épp nem rágja a falatot, akkor miért ne lehetne megbeszélni a nap eseményeit? Szerintem abszolút kulturált dolog.
14/15 anonim válasza:
Engem akkor zavar, amikor épp mással van tele a szám.
15/15 anonim válasza:
ha jó a kaja is b-/*-ott éhes vagyok akkor utálom ha beszéltetnek kaja közben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!