Mi a diagnózisotok erről a lányról?
Ismerek egy lányt. A lényeg az, hogy egy rosszindulatú rákos daganat az kutyaf*sza hozzá képest: ő amolyan hamisítatlan kis amerikai "powergirl", vagyis olyan "gazdag vagyok, kegyetlen vagyok, azt tehetek, amit akarok, bekaphatod", tudjátok, amit a filmekben látni és amiből olyan sok van manapság. Származását tekintve amúgy nem amerikai, de erről majd később, ha érdekel valakit...
A lényeg az, hogy ennek olyan alpári mocskos szája van, hogy az hihetetlen. Az osztálytársam, és gyakorlatilag midnen tanárral összebalhézott már, az a fajta, aki iszonyúan fel tud háborodni és gúnyolja a másik félt állandóan, olyan mint valami hárpia. És olyanokat odaszól a tanárnak, mint hogy "letöri a kezét" meg szó szerint leanyázza, meg gúnyosan röhög... meg olyan stílust használ, amit én akkor sem használnék, ha egy haverommal vesznék össze. Nagyon durva, le se lehet írni. Igazi magatartási zavar. Komolyan, ezt a csajt minden pszichológiát oktató egyetem aranyárban alkalmazhatná. Úgy beszél egy tanárral, hogy azt várjuk, hogy mikor megy oda bunyózni. Nagyon durva.
Valami ilyesminek kell elképzelni, mint ezt a csajt: http://www.youtube.com/watch?v=566i_OH86jY&feature=related
...csak fiatalabbnak és kb 5x agresszívebbenk. Egyébként nem, nem cigány.
A másik viszont, hogy néha tök normális (...oldalát mutatja). Néha teljesen jól el lehet vele beszélgetni, olyan, mint egy normális ember. A szüleiről kb. annyit tudok, hogy nem nevelik egyáltalán.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre: szerintetek mi alakít egy lányt ilyenné? Mi lehet ennek a lelkében? Mert szerintem annak ellenére, amit mutat, nagyon komoly belső problémái lehetnek.
Kedves Kérdező!
Te itt azt mondsz erről a lányról, amit akarsz, mivel gyűlölöd, nyilván úgy állítod be nekünk, hogy mi csak a rossz tulajdonságait láthassuk...
Tudod, nekem mindig "csípte a szemem", ha valaki a másik háta mögött mond rosszakat egy illetőre!
Az lenne a becsületes, ha itt lenne a lány is, és ő védekezhetne, vagy leírhatná cserébe, hogy te milyen vagy őszerinte?
Ez így elég alantas dolog... 8-[
23:24-nek:
Lehet, hogy én vagyok túl naív, de nem értem mi a problémád.
Nem mondott semmit arról a lányról, ami alapján felismerhetnénk, vagy amivel kifejezetten bánthatná őt.
Mi nem tudjuk ki a lány, semmi erre utalót nem mondott. Szimplán leírt egy magatartási zavart, amiről szeretné tudni, hogy mik az okai. (Ha ez alapján bárki magára ismer, annak max. az lehet az oka, hogy igaz amit leírt)
Én egyáltalán nem érzem, hogy kifejezett roszindulat hatná át a kérdést, de mint mondtam, biztos én vagyok a naív.
Mondjuk erről is lehetne diagnózist felállítani, hogy kit mennyire érint negatívan/pozitívan/semlegesen egy ilyen kérdés, illetve ez alapján ki milyennek látja a kérdezőt. :)
Nyílván az én naivitásomnak is meg van az oka, pl. hogy én nem gyűlöletből írnék ki ilyen kérdést, ergó másról sem feltételezem.
Bocsánat az offért.
"Mi nem tudjuk ki a lány, semmi erre utalót nem mondott. Szimplán leírt egy magatartási zavart, amiről szeretné tudni, hogy mik az okai."
Pontosan erről van szó. Nem a gyűlöletemnek akarok itt hangot adni. Ha úgy tetszik, fogjátok ezt fel egy kitalált példának. De egyébként szerintem nem normális az, hogy bármit mondasz valakinek, ami a te véleményed, emelt hangon visszatámad... ezzel megint csak a tényeket közlöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!