Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi a diagnózisotok erről a...

Mi a diagnózisotok erről a lányról?

Figyelt kérdés

Ismerek egy lányt. A lényeg az, hogy egy rosszindulatú rákos daganat az kutyaf*sza hozzá képest: ő amolyan hamisítatlan kis amerikai "powergirl", vagyis olyan "gazdag vagyok, kegyetlen vagyok, azt tehetek, amit akarok, bekaphatod", tudjátok, amit a filmekben látni és amiből olyan sok van manapság. Származását tekintve amúgy nem amerikai, de erről majd később, ha érdekel valakit...

A lényeg az, hogy ennek olyan alpári mocskos szája van, hogy az hihetetlen. Az osztálytársam, és gyakorlatilag midnen tanárral összebalhézott már, az a fajta, aki iszonyúan fel tud háborodni és gúnyolja a másik félt állandóan, olyan mint valami hárpia. És olyanokat odaszól a tanárnak, mint hogy "letöri a kezét" meg szó szerint leanyázza, meg gúnyosan röhög... meg olyan stílust használ, amit én akkor sem használnék, ha egy haverommal vesznék össze. Nagyon durva, le se lehet írni. Igazi magatartási zavar. Komolyan, ezt a csajt minden pszichológiát oktató egyetem aranyárban alkalmazhatná. Úgy beszél egy tanárral, hogy azt várjuk, hogy mikor megy oda bunyózni. Nagyon durva.

Valami ilyesminek kell elképzelni, mint ezt a csajt: http://www.youtube.com/watch?v=566i_OH86jY&feature=related

...csak fiatalabbnak és kb 5x agresszívebbenk. Egyébként nem, nem cigány.

A másik viszont, hogy néha tök normális (...oldalát mutatja). Néha teljesen jól el lehet vele beszélgetni, olyan, mint egy normális ember. A szüleiről kb. annyit tudok, hogy nem nevelik egyáltalán.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre: szerintetek mi alakít egy lányt ilyenné? Mi lehet ennek a lelkében? Mert szerintem annak ellenére, amit mutat, nagyon komoly belső problémái lehetnek.

2010. szept. 8. 21:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Itt az ragadta meg a figyelmem, hogy néha tök normális. Lehet, hogy csak magára erőlteti ezt a stílust. Vannak olyan emberek, akik undorodnak maguktól, mégsem változnak. Meg persze a nevelés hiánya...Meg egyébként nevelés mellett is könnyen megváltozhat ez ember ki tudja milyen irányba. Én is teljesen más mentalitású ember lettem, mint amit a szüleim akartak.

Vagy csak így vezeti le a felgyülemlett indulatait...Vagy egyszerűen csak egy félrenevelt eltévedt qrva, aki azt hiszi, hogy övé a világ. Nem minden ilyen ember pszichológiai eset.

2010. szept. 8. 21:20
 2/14 anonim ***** válasza:
60%
Tipikus plázar.banc...
2010. szept. 8. 21:25
 3/14 anonim ***** válasza:
18%

A lányt nem ismerjük, de a leírásodból az tisztán látszik, hogy TE GYŰLÖLÖD...

Egyáltalán nem biztos, hogy a valóságban is ilyen a lány, de te ma elhatároztad, hogy a földbe döngölöd, ha addig is élsz... :-[

Szerintem te sem vagy tökéletes...

2010. szept. 8. 21:57
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tökéletesn, ezt a lányt azonban mindenki gyűlöli. Komolyan mondom. Az osztálytársaknak azt hiszed, nem ugat be? Persze, utálom, de csak azért mert ilyen, nem azért, mert nem tetszik az arca. Mindenkiben talál valami hibát, mindenkinek beszól. Mindenki utálja.
2010. szept. 8. 22:09
 5/14 Kokas Lajos ***** válasza:
100%
Kissebségi érzés, személyiség zavar, feltünési viszketegség, mivel nem kapja meg a kellő figyelmet, törődést a szüleitől, ezt kiköveteli magának. Azt hiszi, hogy ha nem így viselkedik, más sem veszi majd emberszámba. Középpontba akart kerülni és a jelek szerint ezt el is érte.
2010. szept. 8. 22:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Előttem íróval egyetértek.

A nevelés teljes kudarca (persze nem 100%, hogy a szülők a hibásak, lehet valami egyéb baj, de maradjunk a legvalószínűbb lehetőségnél)

Otthon vagy semmi figyelmet nem kap, vagy elkényeztetik, de a legvalószínűbb a kettő együtt:

Abszolút nem érdekli a szülőket de ha ordítozik, akkor gyorsan megkapja amit akar**, hogy kussoljon.

** persze valójában valószínűleg olyankor sem azt akarja amiért ordibál, hanem egy kis törődést.

...

Mindemellett, ha ennyire durva a helyzet, akkor azért lehet egyéb pszichológiai problémája is, de mindezek csak tippek, nem vagyok szakember.

----

21:57-tel kapcsolatban:

Én nem érzem, hogy a csajt a földbe döngölted volna, vagy ez lett volna a célod, főleg mivel írtad, hogy amúgy tud jófej is lenni. Persze ezt csak te tudhatod. :)

2010. szept. 9. 10:40
 7/14 anonim ***** válasza:

ismerek egy lányt.

sok hasonló vonás van bennük.

nos, az általam ismert csaj antiszociális személyiségzavarral küzd. vagy inkább élvezi.

néha nagyon normális, de volt már eset, h meglopta a saját anyját, 1 hónapnál tovább 1 munkahelyen sem marad meg, mert pofázik a főnöknek. ha olyan kedve van, akárkit elküld a Q anyjába...

2010. szept. 9. 10:49
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

"Nem vagyok tökéletesn, ezt a lányt azonban mindenki gyűlöli."

Honnan tudod, hogy az agresszió nem egy válaszreakció arra, hogy mindenki gyűlöli. Egyébként hatalmas nagy birkák lehettek, ha a gyűlöleteteket mindig egy irányba koncentráljátok...

2010. szept. 9. 12:48
 9/14 A kérdező kommentje:

""Nem vagyok tökéletesn, ezt a lányt azonban mindenki gyűlöli."

Honnan tudod, hogy az agresszió nem egy válaszreakció arra, hogy mindenki gyűlöli. Egyébként hatalmas nagy birkák lehettek, ha a gyűlöleteteket mindig egy irányba koncentráljátok...

"

Figyelj, mit kell itt játszani a Máltai Szeretetszolgálatot? Megvolt az esélye, ahogy megvan másnak is. Én is ugyanabba az osztályba járok és érdekes módon engem nem gyűlölnek. Még egyszer mondom: nem az arca miatt nem szeretjük. És nem nyilvánosan utáljuk: nem zárjuk ki meg ilyenek, nem szólogatunk be neki, csak egyszerűen már mindenki torkig van vele titokban, hogy mindenkivel balhéznia kell. Nem koncentrálunk rá haragot, ne úgy képzeld el, hogy van egy fekete bárány, akit mindenki mindig csesztet. Nem. Igazából soha nem szól be neki senki, mert nem akarnak balhét. Ha nem ilyen lenne, mi is elfogadnánk.

2010. szept. 9. 13:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Szeressük egymást gyerekek,a szív a legszebb kincs!Ennél szebb szó gyerekek,a nagyvilágon nincs...
2010. szept. 9. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!