Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok erről a 23...

Mit gondolnátok erről a 23 éves lányról?

Figyelt kérdés

aki csak azért "nyomorékoz" le másokat, pl az egyiket azért mert felvette msn-re, h tőle kérdezzen a Wow-játékkal kapcsolatban (tehát csak segítséget várt volna a lánytól), egy másikat meg azért, hogy érdeklődjön tőle egy közös ismerősükről, akit ő nagyon jól ismert (konkrétan azért mert a szeretője...) - de a lány nem is volt őszinte az utóbbival, olyan dolgokat mondott, amikről később kiderült h nem is volt igaz - és a tetejébe még másoknak úgy állította be h ő "f@szságokat" pletykál meg h ő a kultúrálatlan meg ilyenek...

Érdemes egyáltalán egy ilyen lánnyal még msnezni vagy bármilyen viszonyt fenntartani?

És egyáltalán mit gondoltok egy olyan emberről aki így beszél másokról :D szmájli kíséretében h "csak néha felvesznek msnre ilyen nyomorékok is" meg h "de azért regeltem chat.hu-ra is, de ennél mélyebbre már nem süllyedek"

vagy ez már megszokott a fiatalok körében, h így beszéljenek másról (aki csak barátkozni szeretett volna) és csak sztem nagyon bántó és durva a viselkedése?

2011. ápr. 6. 13:09
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Ezt a kérdést inkább a "problémás gyerekek" kategóriába kellett volna írni...
2011. ápr. 6. 13:15
 2/10 anonim ***** válasza:

Egy kicsit fent hordja az orrát. Nem ismerem, úgyhogy nem tudom, van-e neki mire, de nekem nem szimpatikus.

Bár ez elég kevés info róla, ennyiből nem lehet megállapítani, milyen.

2011. ápr. 6. 13:16
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Azon ne csodálkozz h lenyomorékoznak ha wowozol, főleg ha egy csaj előtt is felhozod ezt a témát xD

Amúgy eléggé érdekes és szellemileg visszamaraddott lehet ha 23éves fejjel azért msnezik meg chatel valakivel h röhögjön rajta. 14-15 éves kis ribancoktól megszokott, de ott sem normális, na de hogy valaki 23évesen is ilyen szinten legyen...

2011. ápr. 6. 13:16
 4/10 A kérdező kommentje:

én nem wowozok, a lány pont a wow-mániás amit én nem ítélek el, elég toleráns vagyok egyébként is.

A kérdést direkt a családi kapcsolatok-egyéb kérdésekben tettem fel, mert ált csak ott szoktam normális válaszokat olvasni, de látom így se kaptam semmi értékelhetőt csak annyit sikerült elérni vkinek h áttettette a kérdésem másik kategóriába

2011. ápr. 6. 13:48
 5/10 A kérdező kommentje:
ha ennyire nem szorult belétek semmi empátia meg értelem, legalább azt a szívességet tegyétek már meg h nem írtok, kösz.
2011. ápr. 6. 13:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Mégis mit vártál? h majd ler.bancozzuk, meg h a nők mindig csak rosszak avgy mit akartál hallani egyáltalán? Fogalmazhatnál érthetően, hogy mi a problémád és akkor több választ kapnál.
2011. ápr. 6. 13:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja meg ha egy 23éves csaj wow mániás, akkor ott alapból nics rendben valami...
2011. ápr. 6. 13:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Én ellenszenvet érzek, ha valaki lenyomorékoz mást ilyesmi miatt. Szomorú is vagyok, mivel sokan így állnak a másik emberhez. El kéne mindenkit fogadni úgy ahogy van. És bár ellentmondok magamnak, de ha már így viseltetik mások iránt, őt nem tudom elfogadni. Az elfogadásnak is van egy egészséges határa. Nálam már veri a biztosítékot a hasonló menőzés. Szellemileg tényleg nem több 14-15 évesnél.
2011. ápr. 6. 13:59
 9/10 anonim ***** válasza:
23 evesen MSN-ezgetni meg WOW-ozni gaz. De miert kerdezed, hogy erdemes-e vele beszelned? Johogy nem. Ez nem kerdes. Ugyis csak felhuz.
2011. ápr. 6. 15:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A hasonló korú fiatalok védelmében kijelenteném, hogy nem, szerintem egyáltalán nem elfogadott, és menő az, ha valakit, akit szinte nem is ismer az ember ilyen szavakkal illet. Azt mondom még akkor sem, ha ismerné... Nekem is van egy ilyen ismerősöm, utálom ha a közelemben van, rettegek attól, hogy egyszer nekem szól be olyat, hogy én nem bírnám rezzenéstelen arccal elfogadni, hogy ez a véleménye, és neki mennék. Inkább kerülöm a társaságát amikor csak lehet!

A személyes tapasztalatom az (most a kis tiniktől elvonatkoztatva, ezt tényleg az idősebb korosztályra értem inkább), hogy az olyan fiatal, aki így beszél, így viselkedik, az valamit takargatni akar. Vagy a valódi énjét, vagy a hibáit, vagy egyszerűen csak sérthetetlennek akarja mutatni magát a nagy dumájával, ugyanakkor ugyanúgy meg lehet őket bántani, csak ők sosem fogják kimutatni, mindig visszatudnak vágni valamivel. Baromira fennhordják az orrukat, aztán csak egyszer kell szembe állítani a kérdéssel őket, hogy még is ő mivel jobb annál az illetőnél, akit nyomorékoz?! Ezután jön a magyarázkodás, és a gagyi, teszetosza példák sorolása... :) Nem érdemes ezen tuningolnod az agyad, inkább ne foglalkozz vele, kerüld.

2011. ápr. 6. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!