Mit gondolnátok erről a 23 éves lányról?
aki csak azért "nyomorékoz" le másokat, pl az egyiket azért mert felvette msn-re, h tőle kérdezzen a Wow-játékkal kapcsolatban (tehát csak segítséget várt volna a lánytól), egy másikat meg azért, hogy érdeklődjön tőle egy közös ismerősükről, akit ő nagyon jól ismert (konkrétan azért mert a szeretője...) - de a lány nem is volt őszinte az utóbbival, olyan dolgokat mondott, amikről később kiderült h nem is volt igaz - és a tetejébe még másoknak úgy állította be h ő "f@szságokat" pletykál meg h ő a kultúrálatlan meg ilyenek...
Érdemes egyáltalán egy ilyen lánnyal még msnezni vagy bármilyen viszonyt fenntartani?
És egyáltalán mit gondoltok egy olyan emberről aki így beszél másokról :D szmájli kíséretében h "csak néha felvesznek msnre ilyen nyomorékok is" meg h "de azért regeltem chat.hu-ra is, de ennél mélyebbre már nem süllyedek"
vagy ez már megszokott a fiatalok körében, h így beszéljenek másról (aki csak barátkozni szeretett volna) és csak sztem nagyon bántó és durva a viselkedése?
Egy kicsit fent hordja az orrát. Nem ismerem, úgyhogy nem tudom, van-e neki mire, de nekem nem szimpatikus.
Bár ez elég kevés info róla, ennyiből nem lehet megállapítani, milyen.
Azon ne csodálkozz h lenyomorékoznak ha wowozol, főleg ha egy csaj előtt is felhozod ezt a témát xD
Amúgy eléggé érdekes és szellemileg visszamaraddott lehet ha 23éves fejjel azért msnezik meg chatel valakivel h röhögjön rajta. 14-15 éves kis ribancoktól megszokott, de ott sem normális, na de hogy valaki 23évesen is ilyen szinten legyen...
én nem wowozok, a lány pont a wow-mániás amit én nem ítélek el, elég toleráns vagyok egyébként is.
A kérdést direkt a családi kapcsolatok-egyéb kérdésekben tettem fel, mert ált csak ott szoktam normális válaszokat olvasni, de látom így se kaptam semmi értékelhetőt csak annyit sikerült elérni vkinek h áttettette a kérdésem másik kategóriába
A hasonló korú fiatalok védelmében kijelenteném, hogy nem, szerintem egyáltalán nem elfogadott, és menő az, ha valakit, akit szinte nem is ismer az ember ilyen szavakkal illet. Azt mondom még akkor sem, ha ismerné... Nekem is van egy ilyen ismerősöm, utálom ha a közelemben van, rettegek attól, hogy egyszer nekem szól be olyat, hogy én nem bírnám rezzenéstelen arccal elfogadni, hogy ez a véleménye, és neki mennék. Inkább kerülöm a társaságát amikor csak lehet!
A személyes tapasztalatom az (most a kis tiniktől elvonatkoztatva, ezt tényleg az idősebb korosztályra értem inkább), hogy az olyan fiatal, aki így beszél, így viselkedik, az valamit takargatni akar. Vagy a valódi énjét, vagy a hibáit, vagy egyszerűen csak sérthetetlennek akarja mutatni magát a nagy dumájával, ugyanakkor ugyanúgy meg lehet őket bántani, csak ők sosem fogják kimutatni, mindig visszatudnak vágni valamivel. Baromira fennhordják az orrukat, aztán csak egyszer kell szembe állítani a kérdéssel őket, hogy még is ő mivel jobb annál az illetőnél, akit nyomorékoz?! Ezután jön a magyarázkodás, és a gagyi, teszetosza példák sorolása... :) Nem érdemes ezen tuningolnod az agyad, inkább ne foglalkozz vele, kerüld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!