Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok erről a lányról?

Mit gondolnátok erről a lányról?

Figyelt kérdés

Fitness terembe járok 4szer egy héten, 90 perces zsírégető órákra.

Az óra második felében szeretem feltűrni a toppomat, hogy kilátszódjon a hasam. Ennek két oka van:

Első, és a fontosabb indok: melegem van, és sokat segít, ha nem tapad rám az izzadt top.

Második: végre kezdenek látszódni a hasizmaim, és szeretem látni őket a tükörben. Motivál a további edzésben. :)

Viszont tudom, hogy ez hiúság, és emiatt mindig kellemetlenül érzem magam, és úgy gondolom, hogy a többi -főleg a kevésbé jó alakúak- szúrós szemmel néznek rám.

Ti mit gondolnátok..?

23/L

2011. jún. 14. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem azt figyeled hogy ki néz téged akkor semmit.Ha jól nézel ki legfeljebb annyit hogy megkéne .... . De ha meg azt nézed hogy ki néz akkor meg hogy mit mutagatja itt magát ez a lányzó.
2011. jún. 14. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám, hogy mi a f*szért nem vesz fel olyan kis felsőt amiből alapból kinn van a hasa és nem kéne feltűrni.
2011. jún. 14. 22:04
 3/6 anonim válasza:
41%
Bocs, de én nem szeretem, ha egy lánynak látszik a hasizma.
2011. jún. 14. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:

mark86

azt hogy le kell sz@rni ki mit gondol,egy nő legyen hiú,ez nem k@rvaság!

mindenki azért formálja a testét hogy másnak is tetsszen.

csináld amit jónak látsz.

sok sikert!

2011. jún. 14. 22:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Harmadik neked, is igaz, a a kérdés nagyon nem arra irányult, hogy neked mi tetszik.

Nekem jobban tetszik a kisportolt test, mint a zsírpárnás, sőt a barátomnak is ;)

2011. jún. 14. 22:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem edz toppban,vagy vegyél izzadság elvezetős pólót.

Nyáron meg mi szoktunk ökörködni a teremben.

Pl tavaly az ment,hogy a legnagyobb állat bekiabált,hogy bu-zi akin póló van,uh mindenki fél meztelenül edzett:).

Most már van klíma,uh idén szerintem kimarad.

2011. jún. 15. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!