Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki szinte mindig nevet, mosolyog?

Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 19:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy mindig olyan mosolygós! neki is vannak rossz napjai, csak nem biztos, hogy látod!
2011. júl. 5. 19:41
 2/11 A kérdező kommentje:

Rólam van szó. :)

Nyilván nekem is vannak rosszabb napjaim, de az esetek többségében mosolygok/nevetek.

2011. júl. 5. 19:49
 3/11 emolány ***** válasza:
Az jó ha ilyen vagy. Nekem sosem ment a mosolygós lány szerepe.
2011. júl. 5. 19:58
 4/11 anonim ***** válasza:
A mosoly legyen mindig őszinte, belülről fakadó, mert akkor a pozitív kisugárzás szinte ellenállhatatlan! Üdv: egy szintén mosolygós
2011. júl. 5. 20:07
 5/11 anonim ***** válasza:

bizonyítványod milyen lett? csak mert azt utálom mikor valakik azért nevetnek állandóan (főleg lányok) mert egyszerűen buták és másra képtelenek, MINDENen nevetnek.

De ha te nem ilyen vagy akkor tényeg örülök, nem sértegetni akarlak!

2011. júl. 5. 20:32
 6/11 A kérdező kommentje:
4,4-es átlagom lett. :)
2011. júl. 5. 20:33
 7/11 habibi ***** válasza:
én is mindig nevettem, aztán mikor többen megkérdezték tőlem, hogy drogozok-e azóta visszafogom magam, sajnálatos nem? pedig én csak vidám voltam, és az emberek mindjárt ilyen dolgokra gondolnak
2011. júl. 5. 20:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Ismertem egy lányt, állandóan vihogott. Szőke volt, és mérhetetlenül ostoba. Kutyaszart raktak a suliban a tolltartójába. A pólójába meg szöcskét. Amúgy színötös tanuló volt, csak gondolkodni még nem látta senki.
2011. júl. 6. 15:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szőke. Sőt még nem mondta senki, hogy ostoba lennék. :)
2011. júl. 6. 15:10
 10/11 anonim válasza:
Majd elmúlik én is kinőttem, meg az élet ad majd pár pofont... nem lesz kedve az embernek mosolyogni sem.
2011. júl. 20. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!