Ennek ez a lényege... Negatív teknikának hívják.:D Nyilván menne negatív nélkül is. De ez valójában sokkal kevesebb munkát igényen és sokkal gyorsabb is. Egy sima portré 25-30 óra között mozog. Így viszont 5-6 óra el lehet készíteni valami.:)
2018. febr. 5. 11:24
22/27 anonim válasza:
Képről másoltál. So what? Sokan csinálnak ilyet. A lemásolásban semmi művészet, és semmi háttértudás nincs, itt a rajzolás csak egy technika, amihez kézügyesség kell. De nem tudod mit rajzolsz, és hogyan. Csak másolsz.
Amúgy 5-6 óra egy másolsra valami észveszejtően sok.
2018. febr. 5. 11:47
23/27 anonim válasza:
Ha jól látom, még grid módszert is használsz mellé. Ilyen technikával egy 10 évest le lehet ültetni, hogy tessék, másold le a négyzetekben lévő dolgokat. Ennek pedig nagyon nem kellett volna 6 órába telnie, még a legnagyobb jóindulattal is csak 2 órát mondanék rá, de akkor már ebédelni meg kávézni lehetne közben.
Már elég sok képedet láttam itt, egytől egyig mind képről/tárgyról voltak másolva. Miért nem mutatsz végre valamit, amit saját kútfőből készítettél? Mondjon bárki bármit, fotómásolás alapján nem lehet semmit megállapítani az alkotó tehetségéről. Legalább stilizálnád, hogy legyen benne valami a saját személyiségedből.
2018. febr. 5. 16:07
24/27 anonim válasza:
Szerintem nem lett eléggé jo de attól függ hogy mihez viszonyitunk de ha hozzam viszonyitanank akkor ez egy remekmű de egy igazi masolohoz képest ez nem nagy dolog úgy értem egy kb tiszta fekete rajzot pár fénnyel (direkt így mondom nem megbantasbol) eléggé egy nagy semmi szerinte ezt meg gyakorold de nem a rajzoddal van bajom hanem amilyen képet te kiválasztottál mert fejlődni is kell mármint oké tudsz ilyet rajzolni ez már haladás de inkább haladj tovább míg a végén saját rajzot nem rajzolsz mármint egy remek saját rajzot mert ez még masolasnak is kevés. Én drukkolok a sikerednek szóval Hajrá és bocsi a helyesírásért
2018. febr. 5. 18:00
25/27 anonim válasza:
Aztamindenit ! Nagyon kiraly!!!
2018. febr. 5. 20:09
26/27 anonim válasza:
Nem akarok kötözködni, de nem elengedhetetlen itt az effekt, ha ilyen végeredményt akarsz meg lehet csinálni fekete lapra fehér ceruzával, pasztellel is:D Persze ha az volt a lényege hogy kihívd magad azzal hogy tudsz e sötéttel fényeket gyártani, hogy megjegyzed miné sötétebb annál világosabb lesz majd, stb akkor oké, bár annak is inkább akkor van értelme szerintem ha nem másolt, hanem ha te neked kell a valós színes képről vagy még jobb emberről tárgyról stb leképezni. Amúgy ha személyes véleményt kérdezel akkor én nem rajongok ezekért a sötétség pár világos dolgokért és az utólag negatívosított dolgokért se, szerintem nem olyan látványos az átalakulás, meg tényleg elég lejárt lemez. De amúgy nem mondanám erre a rajzra, hogy rossz, de azt se hogy jó, még van mit gyakorolni ha a személyes nem szeretem a stílust dolgoktól elvonatkoztatok és csak a rajzi részét nézem. Annak meg aki rögtön bekattant hogy biztos lopott mert nincs rajta a neve, nem mindenki írja rá a nevét az alkotásaira és ez amúgy is egy anoním oldal, nem bizonyítana semmit egy random név:DD Én is 8 éve vagyok komolyabb kapcsolatban a rajzolással, a magán cuccaimra nem írom rá a nevem, sokszor még olvashatatlan aláírást se. És nálunk az egyetemen se kell minden esetben konkrétan a rajzra írni a nevet, szóval ez se mindenhol protokoll.
2018. febr. 6. 23:16
27/27 anonim válasza:
A Deviantart például jó a képek megosztására. Én viszont nem dobtam hátast, mert másolni mindenki tud. A fotóról másolt kép parasztvakítás meg gyakorlásnak jó, arra való, hogy bezsebeld a sok "jaj, de tehetséges vagy" dumát. Nem vagy az, csak jól tudsz másolni. Rajzolj magadtól, akkor majd kiderül, mennyir evagy jó rajzos. A véleményemet kérdezted, hát leírtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!