Nektek, hogy tetszik a rajzom? KÉP
Figyelt kérdés
Jó estét! Nemrég készültem el evvel a rajzomal. És érdekelne a véleményetek.:) 13x18cm 6 óra volt egy beüléssel...
2018. febr. 4. 19:55
2/27 anonim válasza:
Azta! Ez nagyon király, gratulálok! :O
4/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! ;) Igen rajz.. Erről a fotóról készült. [link]
Nekem csak azért nincs hátul a kabátjánál az fény mert rajznál hülyén nézett ki. :D
2018. febr. 4. 20:22
6/27 anonim válasza:
Black and white jaja sok ilyen képet láttam már. Csak behúzza valaki a linket a keresőbe és lebuksz. Miért kell kamuzni? Meg hülyeségeket mondani? Ha tiéd lenne a rajz..hol a neved? Aláírás? Nem kell sztárnak lenned. De én 7 éve rajzolok és műv.suliba járok. Minden rajzunkon felkell tüntetni a nevünket. És eleve ha már az ényem a rajz akkor oda írnám a neve. De így..meg még kamu is. Áh ennek semmi értelme vaazze
8/27 A kérdező kommentje:
2018. febr. 4. 20:41
10/27 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!