Nektek, hogy tetszik a rajzom? KÉP
Figyelt kérdés
Jó estét! Nemrég készültem el evvel a rajzomal. És érdekelne a véleményetek.:) 13x18cm 6 óra volt egy beüléssel...
2018. febr. 4. 19:55
11/27 anonim válasza:
[link] Ezt dobja ki még. Másnak a munkáját "lopod"?
12/27 A kérdező kommentje:
2018. febr. 4. 21:12
13/27 anonim válasza:
Nekem tetszik, függetlenül attól, hogy akkor most ki rajzolta. :D De ha a tiéd, nem kéne ilyen igénytelen oldalon közzétenned a munkáidat.
14/27 anonim válasza:
Nagyon fénykép-szerű valószerű hatása van. Elég jó.
15/27 A kérdező kommentje:
13.
Munkáim sem valami igényesek.. :D Miért, hol máshol tehetném közzé?
14.
Köszönöm szépen! Ez volt a cél.:)
2018. febr. 4. 21:48
16/27 anonim válasza:
Hát én nem dobtam hátast. Jajj de sokan csinálják ezt, hogy lerajzolnak egy ilyen gyengén megvilágított képet, mert egyrészt az marha művészi, másrészt nem kell sokat feccölni vele, csak bírd ceruzával.
17/27 anonim válasza:
15.: Ott van az imgur.com, vagy az az oldal, ahonnan a többi rajzot linkelted. A kérdésben linkelt oldalban baromi irritáló, hogy már a lényeg betöltése előtt lepereg vagy öt reklám az ember szeme előtt, ráadásul mindegy milyen jó a rajzod, az animált bélférgekből és alkarnyira photoshoppolt hímvarszervekből álló keret miatt nem a minőség érzetét hagyja az emberben.
18/27 anonim válasza:
Miért kell efekteket rá rakni. Amúgy kis millió olyan rajz van mint ez. Semmi egyediség már bocsi....másolás. Hú de nagy cucc. Azt sokan tudnak most már. Szép,szép meg minden. De szerintem ebben semmi extra nincsen.
19/27 A kérdező kommentje:
17.
Köszi szépen! :)
18.
Nem szokásom effekteket tenni a munkáimra. Mert az már csalás!
Ennél a rajznál viszont, elengedhetetlen volt! Negatív effekt van rajta.
Ez az amit rajzoltam, és ha ezt negatívba rakod akkor kapod a végeredményt! :) Köszi szépen! :)
2018. febr. 5. 09:35
20/27 anonim válasza:
Ez igen! Így aztan tényleg nincs sok munka ebben. És nem is nagy szám. Nincs olyan,hogy "muszáj" rá effekt. Hogy nézne már ki ha mindenki effekfeket nyomna a rajzaira. Bocsi de ez szerintem így már tényleg nem nagy durranás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!