Hogy tetszik ez a rajzom?
Figyelt kérdés
Még a hátsó lábain dolgoznom kell, de nagyjából készen van. Hogy tetszik? Nem a legjobb munka, de nagyon szeretem a lovakat és ez motivál :) : [link] 2014. aug. 18. 20:20
1/7 anonim válasza:
Kedves rajz, de még nagyon sokat kell fejlődni. A pénisz elég jó viszont.
3/7 anonim válasza:
Attól függ mennyi gyakorlás után néz ki így, meg hogy akarsz-e a jövőben a rajzolással kezdeni valamit. Hobbi rajznak, tiniként, nagyon jó. Ami így elsőre feltűnt, hogy egy kicsit kicsi a feje, a nyakához képest, valamint a hasának nincs vonala, túl tömzsi. Remélem most nem bántottalak meg, nem volt célom, hobbinak tényleg szuper, jobb az átlagnál és gyakorlással még sokat fejlődhetsz, csak holnap még ne add be a felvételit a képzőművészetire. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, heréltnek terveztem. A ló teljes mértékben az én fantáziám, szóval nem néztem az arányokat(sajnos) lehet ezért van egy-két pontatlanság. Hát a régebbi rajzaimhoz képest sokkal jobb, és köszönöm a tanácsokat. 13 éves vagyok kb. 1 éve kezdtem komolyabban foglalkozni a rajzolással, hobbiból, versenyzésben nem gondolkodtam, de nem is lenne értelme. Imádom a lovakat viszont nem foglalkoztat komolyabban a téma, a realisztikusság mert más rajzolási módban elvileg sokkal jobban teljesítek(pl festés, rostirónnal rajzolás stb.) Még egyszer köszönöm a tanácsokat!
2014. aug. 20. 14:54
5/7 anonim válasza:
Szép aranyos rajz,én is imásom a lovakat rajzolni,de viszont az arányokra figyelj jobban,mert a feje sokkal kisebb a testéhez képest.Ha úgymond jobban szeretnéd figyelni az arányokat és az árnyékokat rakj nyugodtan egy képet magad elé vagy egy kidolgozottabb rajzot,és a gyakorlás csodákra képes :)
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, ez jó ötlet csak valamikor nekifekszek rajzolni és igazából nem gondolom arra, hogy képről nézzem.. :/:) de ezentúl amíg helyre nem teszem az arányokat a fejemben, addig megpróbálom képről figyelni az arányokat!
2014. aug. 22. 09:55
7/7 anonim válasza:
Nem rossz...De van még mit fejlődni...Nem
rögzül a talajhoz mármint a rajz nem adja
vissza hogy a lónak súlya van , mintha
bármelyik percbe elfújná a szél...a hátsó lába
valahogy furcsa nagyon merev valahogy
nem jön le hogy az izületeit be tudja
hajlitani....a nyaka meg nagyon vastag mint
egy hidegvérűnek....ezt épitően
mondom...további sok sikert a
rajzolásban....14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!