4/16 anonim válasza:
A hátsó lábai aránytalanul rövidek...
A legjobban az nem tetszik, hogy minek kell egy kérdés után :D jelet írogatni... Elmagyaráznád, mi értelme? Hiszen senki sem röhög, remélhetőleg te sem...Vagy ha igen, akkor nagyon kretén lehetsz.
6/16 anonim válasza:
A hátsó lábai elrontják az összképet, mert aránytalanul kicsik mint ahogy már írták előttem. A rajz többi része tetszik, de az összkép így elég furcsa.
7/16 anonim válasza:
Szerintem jó :) A hátsólábrajzolási technikád pedig még hidd el,fejlődni fog :)
8/16 anonim válasza:
az előzőek írták a lábát...
egyet kell velük értenem, mert zavaró. mivel ez a kép egy kissé hátulról ábrázolja a lovat, a lábak aránya fordítva lenne jó, vagy ha inkább egyforma hosszúak lennének.
ha ezt kijavítanád, meg még lenne egy egyszerűbb háttér, egy picit több tónus és szerintem nagyon széppé varázsolná
9/16 anonim válasza:
Tulajdonképpen a többiek már leírták a lábproblémát. Én még annyit hozzátennék, hogy lebeg, vagyis valami talajt vagy árnyékot rajzolhatnál. Attól kicsit jobban térbe is kerülne.
10/16 anonim válasza:
sztem edi ,csaki kicsit csálé..vagy hogy mondjak:D es kicsit a hatsolabai rovidkek..en is jol rajzolok amugy..foleg lovat;) kedvencem:) de szerintem nagyon ugyi vagy..meg kicsit gyakorold,menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!