Hogy tetszik a rajzom?
A szereplők jók lennének egy képregénybe?
Ha igen, akkor szerinted miről szóljon?
Huán: [link]
Wult'ah: [link]
Ultimate Flutty: [link]
Ultimate Flutty a legjobb szerintem. Megnéztem mindegyiket, és az ábrázolás miatt elsőnek a Lovecraft könyvekből a Nyarlahotep ugrott be.
Attól függ milyen korosztálynak szeretnéd, mert szerintem kicsit félelmetesek ^^"
Figyelj, én 27 éves vagyok és képzőművészeti fősulira jártam, ezt vedd figyelembe a véleményem olvasásakor.
Nos, BORZALMASAN ROSSZAK.
Van némi érzéked a rajzhoz, érdemes lenne szakkörre járnod, ahol megtanulod az anatómiát, a tónusozást és a többit, mert ezek, ha csak nem vagy maximum 12 éves, akkor minősíthetetlenek, és akkora karót adnék rá, ha történetesen rajztanár lennék, hogy lelóg a lapról.
A másik az, hogy sosem olvasnék el olyan képregényt, amelynek ilyen rettentő ellenszenves szereplői vannak. A démon téma egyébként is lerágott csont. A démonokat, zombikat, vámpírokat, alakváltókat stb.-ket felejtsd el. Olvass el egy pár szépirodalmi művet, mert egy képregényhez nem csak rajztudás kell, hanem az a bizonyos képzelőerő is, amelyet csakis és kizárólag az igényes könyvek olvasása által lehet elsajátítani.
higgyétek ha lenne rá keret akkor szívesen mennék rajztanárhoz de sajna nincs.:( :,((
véleményed megfogadom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!