Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mit rajzoljak? és tetszik ez...

Audrey90 kérdése:

Mit rajzoljak? és tetszik ez a rajzom? [lent]

Figyelt kérdés

most végre van egy kis időm rajzolni, és mit rajzoljak?

itt egy link egy korábbi rajzomrol :

[link]

szerintetek érdemes lenne müvészetibe is beadni a felvételit?

2011. ápr. 29. 23:54
 1/7 anonim válasza:
100%
Egy csigaszemű, patkányfarkú fókát, miközben Sephen Hawking-el pókerezik a Berlini TV toronyban.
2011. ápr. 30. 00:12
 2/7 anonim ***** válasza:
hát ennyiből nem lehet eldönteni, h érdemes-e beadni a művészetibe. Ott nem csak azt kell rajzolni amit akarsz, nagyon sok "próbát" ki kell állni. Én is gondolkoztam rajta, miután sok versenyt megnyertem rajzzal kapcsolatban, de inkább úgy döntöttem, h nem jelentkezek, mert nagyon nagyon nehéz bejutni és a középsuli utolsó évében nincs időm a rajzolással foglalkozni.
2011. ápr. 30. 00:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez csak egy skicc. : ) Amugy nem tetszik bocsi, nem túl rajzos de nem is túl emberi (mármint an3atómiailag, mert persze lehet embert/humanoidot rajzolni anatomiai tudás nélkül is vagy direkte rajzso karaktert de ez egyik sem... főleg az arc.) Képregény hangulata van picit, abba nagyon el tudnám helyezni, de ha megkérdezed, hogy mit rajzolj akkor ahhoz (még) nincs elég kreativitásod, pedig úgy tetszene.

Ha tényleg értékelhető munkát szeretnél közzé tenni abban legyen benne 5-10 aktív munkaóra.

2011. ápr. 30. 00:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Egy érdekes gyakorlat: készíts magadról önarcképet emlékezetbôl, utána pedig tükörbôl.

2011. ápr. 30. 04:30
 5/7 anonim ***** válasza:
bocs de ez elég kaki ahhoz h szobrász v grafikaszakra fölvegyenek, apám ott tanít
2011. ápr. 30. 11:34
 6/7 a_maestro_főnök ***** válasza:

előző, neked totál igazat adok !!!

kérdező, aki igazi művész, azt el fogják nyomni a művészetiben. bocs de ez van. mert a művész egy sebezhető, és ha azt mondja neki valaki, hogy ez nekem nem jön be, és ha ez egy vizsgán/leadandón van, na akkor elkeserítik, annyira, hogy soha nem lesz többé kedve ott rajzolgatni..

..nagyon sok békát le kell nyelni szerintem hogy elvégezhess egy művészetit.

ugy gondolom manapság az igazi művész ritka ember.

2011. máj. 1. 17:03
 7/7 anonim válasza:
7 éve még én is ilyeneket rajzolgattam, és idén okleveles grafikus leszek, mert ez a dolog az ami tanulható! Csak annyit tudok mondani hogy tanulmányrajz, tanulmányrajz tanulmányrajz...stb. ja és egy kis tanulmányrajz!
2011. máj. 3. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!