Hogy tetszik a rajzom?
A szereplők jók lennének egy képregénybe?
Ha igen, akkor szerinted miről szóljon?
Huán: [link]
Wult'ah: [link]
Ultimate Flutty: [link]
Kérjél töle rajzot és hasonlítsd össze azzal ami t te csinálsz.Szerintem látni fogod mi a gond.. Ő jól rajzol..
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszete..
ohoho,, oda rakom fel a rajzaimat ahova akarom, úgy hogy nekem ne dirigálj, ja meg ha borzalmasak akkor majd talán lesz jobb is... :P >:O(vagy nem)
vagy végig gondolom h mit cseszett el a tehetségemben az élet oszt vagy rajzolok vagy örökre abba hagyom, ennyi :( :P
ja meg, megnézném azt is h ti hogy rajzoltok (ha azt mondjátok hogy a rajzaim xarok...)
de az is lehet hogy törölni kéne ezt a kérdést....
na mindegy inkább ezt hagyjuk...
Ui. inkább felejtsük el ezt a kérdést a pocsék,borzalmas,ostoba,aránytalan,rossz rajzaimról...:,((
És hogy mindenki boldog legyen és ne lássa senki ezeket a borzalmakat majd törlöm valahogy az alkotó műhelyes felhasználómat vagy soha nem megyek fel oda...:/ :(
Ennyi :( :)
Saját magam is meglepődtem, de én azt mondom, hogy látok reményt bennük :D Főleg az első tetszett... maguk a karakterek jók azon a rajzon. A többi már kicsit gyengébb, de az első rajz stílusa bejön nekem.
Persze a történtet nem olvasnám el, mert láthatólag nem vagy még olyan szinten (fiatal vagy és butus), hogy engem érdeklő sztorit összetudj hozni.
De maga a rajz tetszik, szóval hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!