Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményed a rajzaimról?

Mi a véleményed a rajzaimról?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, érdekelne mi a véleményetek néhány rajzomról. Őszintén... [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. aug. 1. 22:58
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

A csillagos égboltos képed tetszik. A többi is jó, van tehetséged a rajzhoz, úgyhogy csak így tovább! Gyakorolj, és gyakorolj!

Viszont a technika nem elég, a legfontosabb, hogy legyenek egyedei ötleteid, és vidd bele az érzéseidet, és ne csak másolj.

2016. febr. 27. 13:13
 32/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, rajzoltam még néhányat:

[link]

[link]

[link]

DE!!!

Az nem igaz , hogy nincsenek egyedi ötleteim, hogy CSAK MÁSOLOK!

Ha mondjuk, most a "tatárjárásos -lovas " -ról beszélek [ link ] , azt én találtam ki, mint a legtöbb rajzomnál.

Én találtam ki, hogy a lovak hol lesznek, hogy mi lesz a háttérben, milyen színek lesznek benne,stb.

Azt másoltam le, hogy milyen ruhájuk legyen, ( hogy illjen a képhez) , megnéztem , hogy hogy néz ki pontosan a ló, hogyan ülhetnek rajta az emberek.

De nem másoltam le egy egész képet. Általában nem ész nélkül szoktam másolni a rajz elemeit, elveszek belőle, vagy adok hozzá, de nem szoktam,a már más által lerajzolt, teljes képet lerajzolni, esetleg egyes elemeit, mivelhogy nem tudom hogy néz ki pontosan.

Persze a poszteres rajzoknál, kicsit másabb a helyzet, de már ezt is leírtam, hogy egy Avatarnak ugyan úgy kell kinéznie mint a filmben, a poszereknél csak az elrendezést szoktam megváltoztatni.

2016. febr. 27. 14:06
 33/34 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valaki jól tud másolni, még nem tehetséges, maximum ügyes. (Ezt az egyik hozzászólónak írom.)

Tényleg jól másolsz, de ahhoz, hogy valaki (hozzáértő) elismerje a tudásodat, ahhoz több kell, mint képek másolása. Próbálkoztál már a való élet másolásával? Csendélettel, utcarajzzal, portrérajzolással? Egyébként a színhasználatod elég jó, és van fantáziád is, bár a kompozíción és a térábrázoláson még dolgoznod kell, de a korodhoz képest igenis jó rajzok, főleg az állatosok. Azokat, gondolom, nem másoltad, ahogy a huszáros-törököset sem. Egyébként lehet a másolást felhasználni tanuláshoz, csak apró momentumokat, mi ezt képzőművészeti körökben úgy hívjuk, referenciát, de persze nem egy az egyben való másolást értünk alatta.

2016. márc. 21. 13:01
 34/34 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, ajánlom, töltsd föl valami rajzos oldalra, hirtelen a Deviantart-ot tudom ajánlani, ott van külön magyar csoport is, ha kritikát vagy véleményt kérsz, ők szívesen megmondják.
2016. márc. 21. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!