Mi a véleményed a rajzaimról?
2015. aug. 1. 22:58
1/34 anonim válasza:
Mind ugyan az, meg nagyon apró a kép.
2/34 anonim válasza:
Ez egy rajz. Korodhoz képest nem rossz, sőt elég jó. Gyakorolj még sokat, van benned potenciál.
3/34 A kérdező kommentje:
2015. aug. 1. 23:34
4/34 anonim válasza:
Aranyos, de ha művészi pályára készülsz, oda azért kevés. De korodhoz képest ügyes. Én is szeretek Minionokat rajzolni amúgy. :D
5/34 anonim válasza:
Most néztem a többit. Ügyes vagy! :)
6/34 anonim válasza:
Szerintem nagyon tehetséges vagy, jók a rajzok, nálam ez a szint már valamennyire kiemelkedőnek számít!
7/34 anonim válasza:
Szerintem meg nem kevés művészeti pályára. Nagyon jól bánsz a színes ceruzával, festékkel, vagy akármit használsz. De ha érdekel ez a pálya javaslom, hogy menj el rajziskolába, hogy legyen alkalmad élő modell, csendélet, stb alapján is rajzolni ne csak képről.
8/34 anonim válasza:
Így, hogy láttam a többit is, én is azt mondom, hogy érdemes lenne ezzel komolyabban foglalkozni. Mondjuk azért azt hozzáteszem, hogy képről a legkönnyebb rajzolni, de a kérdező jól bánik a színekkel és az arányokkal. A többi meg tanulható. :)
9/34 anonim válasza:
az biztos ,hogy ügyes vagy,érdemes lenne foglalkoznod vele.viszont ahogy néztem ,ezeket mind másoltad.nekem attól tehetséges valaki ,ha kreatív.minionokat meg colás üveget én is szépen lerajzolok képről ,ilyet majdhogynem bárki tud.
10/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amúgy a rajz néhány elemét másoltam le, aztán én döntöttem el mi hol legyen , mert fejből azért nem tudok lerajzolni egy terminátort. Szóval mégegy olyan kép nincs amilyeneket rajzoltam( kivéve a colát és a minionokat). :)
2015. aug. 2. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!