Milyenek a rajzaim?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, mit gondoltok a rajzaimról. Mindenfélét szoktam rajzolgatni, állatokat, embereket, tájakat, digitálisan is tradicionálisan is. A kútfőből jövő stílusom az sajnos még túúúl animés, de próbálok legalább a félrealisztikus irányába elmenni, mert már nem is vagyok akkora animerajongó, mint régen, és jobban tetszenek a kidolgozottabb rajzok. :3

Igen, a linkek deviantART-ról vannak, de ez a saját galériám :3

19 éves vagyok.

1.

[link]

2. [link]

3.

[link]

4.

[link]

5.

[link]

6.

[link]

7.

[link]

2014. dec. 15. 15:12
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Megpróbálok~
2014. dec. 17. 23:38
 42/43 anonim válasza:

26/32 vagyok.

Azért javasoltam a mangaképeket első körben, mert kevés vonalból állnak, mivel a mangaka már leegyszerűsítette a valóságot, így neked ezt már nem kell megtenned. :) Minél kevesebb vonallal kell foglalkoznod, annál több figyelmet tudsz fordítani az arányokra, torzulásokra.

Nekem annak idején, mikor 15-16 éves voltam, rengeteteg fejlesztett az emberábrázolásomon, hogy Dragon Ball képeket rajzoltam. Pl. ezen teljesen tökéletesek az emberi test arányai (ha nem veszed számításba a hajat ^^) [link]

A félprofilnál a hátrébb lévő szem torzulása is jól megtanulható mangán. Ez a másik gyenge pontod a képeid alapján. Pl. itt a jobb felső kép: [link]

Azért érdemes ezeket másolni először, mert 3-4 vonallal meg tudod érteni az ábrázolás lényegi részét, és később alkalmazni más rajzokon.

2014. dec. 18. 09:04
 43/43 A kérdező kommentje:
42. Köszönöm :3 Na igen, a DragonBall tényleg jó ilyen célra, főleg mert itt az izmok is megfigyelhetőek a karaktereket, így azt is meg lehet tanulni, hogy az ember izomzata hogy is van pontosan.
2014. dec. 18. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!