Milyenek a rajzaim?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, mit gondoltok a rajzaimról. Mindenfélét szoktam rajzolgatni, állatokat, embereket, tájakat, digitálisan is tradicionálisan is. A kútfőből jövő stílusom az sajnos még túúúl animés, de próbálok legalább a félrealisztikus irányába elmenni, mert már nem is vagyok akkora animerajongó, mint régen, és jobban tetszenek a kidolgozottabb rajzok. :3

Igen, a linkek deviantART-ról vannak, de ez a saját galériám :3

19 éves vagyok.

1.

[link]

2. [link]

3.

[link]

4.

[link]

5.

[link]

6.

[link]

7.

[link]

2014. dec. 15. 15:12
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Mutass olyat, ami full egyedi, mert szerintem olyan nem is létezik.
2014. dec. 15. 18:57
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy lesz jobb, fejlődik az ember ha gyakorol:) Az arcok nagyon elrajzoltak, síkban pakolod rá pl. a szemeket az arcra, az orr pedig nagyon kisiskolás. Értem én, hogy nem a realizmusra törekszel, az nem is baj, de e így kicsit bandzsi. Amíg nem megy fejből, addig nyugodtan használj referenciát, még a profik is használnak. Nem kell egy az egyben lemásolni, de hasznos ha van előtted egy kiindulási alap. Néhány ilyesmi segédletet jó ha megnézel és begyakorolsz, hasznos lehet, hogy térben tudd látni az arcot: [link]
2014. dec. 15. 22:38
 13/43 A kérdező kommentje:

Kisiskolás? Fantasztikus xD

Na éreztem én, hogy nem kellene erőltetni ezt a rajzolás dolgot.

2014. dec. 15. 23:21
 14/43 anonim ***** válasza:
59%
Milyenek? Háááát, számítógépesek:S Ezt nem olyan progival csináltad, amihez megvannak ilyen sablon-arcok? Papírra ,ceruzával alkoss ilyet, na arra nagyon kív... Na, most látom, van itt egy róka is meg egy kígyó;ha tényleg te csináltad, akkor le a kalappal, ezekben tényleg van munka, és nagyon tetszenek
2014. dec. 15. 23:38
 15/43 A kérdező kommentje:

Lol? Sablon arcok? Nem. Ezt is saját magam rajzoltam. Ja, és számítógépen is nekem kell megrajzolnom, kikevernem a színeket, effekteznem, tehát rengeteg munka van benne.

Ha szerinted ezek úgy néznek ki, amikhez sablont használtam, akkor menj el szemészhez...

Igen, valóban én csináltam a rókát és a kígyót is, de a számítógépesekben is volt annyi munka, mint azokban. Mondjuk nem tudom, mire lenne jó, ha így névtelenül kiraknám mások munkáit.

2014. dec. 15. 23:49
 16/43 anonim ***** válasza:
27%
Na jó, elismerem, van azokban is munka, de ha valaki kézzel rajzol ilyeneket, az sokkal királyabb, valamint már figyelemre méltó, és lenyűgöző is.
2014. dec. 16. 01:46
 17/43 anonim ***** válasza:
*a rókás -és kígyós képeid ilyenek, lenyűgözőek számomra.
2014. dec. 16. 01:47
 18/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Lehet, hogy szebb neked a tradicionális...

Viszont legközelebb ne mondd senkinek se, aki számítógépen rajzol, hogy nincs benne munka, ugyanis a digitális rajzok sem úgy születnek, hogy rákattintok egy olyan gombra mondjuk, hogy "jeleníts meg előttem egy kész, kidolgozott, színes rajzot", ennél sokkal bonyolultabb az is.

2014. dec. 16. 02:40
 19/43 anonim válasza:
100%
Nem rosszak , én is szeretek rajzolni bár inkább a rajzfilmes világban vagyok képes alkotni , bár vannak rendes emberes rajzaim is , viszont amire én kiváncsi lennék az hogy simán egy papíron , hogy néznek ki ezek ha ott kéne megrajzolnod , mert ezek nem rosszak leszámítva az arcokat , de digitálisan talán még én is képes lennék hasonlóra és igen a színekkel nagyon jól bánsz ezt irigylem is :D
2014. dec. 16. 10:22
 20/43 anonim válasza:

Bocs így utólag egy a sajátomból rajzolt és digitalizáld változata Gokunak :D

[link]

[link]

Utolsó voltam

2014. dec. 16. 10:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!