Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek milyenek lettek a...

Szerintetek milyenek lettek a rajzaim?

Figyelt kérdés

Már annyira szenvedtem unalmamban, hogy a végén leültem rajzolni. Nem vagyok egy nagy tehetség, de legalább lekötött.

Szerintetek hogy sikerültek?

Légyszíves ne bunkózzatok, kimérten fejezzétek ki a nemtetszéseteket, mert eléggé érzékeny lelkű vagyok. :D

15/L

(a rossz minőségért ne haragudjatok)

[link]

2014. ápr. 20. 20:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Jók, én nem tudok így rajzolni

16/F

2014. ápr. 20. 20:25
 2/15 anonim ***** válasza:
A mangás középszerű, a madaras viszont elég jó.
2014. ápr. 20. 20:27
 3/15 A kérdező kommentje:

# 1/2 Gyakorlat teszi a mestert, nem? :)

# 2/2 Éljen a nonfiguratív madár!

Köszönöm a véleményt!

2014. ápr. 20. 20:34
 4/15 anonim ***** válasza:
Ügyesen rajzolsz, a madaras jobban tetszik, de valószínűleg csak azért, mert abban látok kreativitást.
2014. ápr. 26. 00:00
 5/15 anonim válasza:
Ha úgy érted nem rajzolsz olyan gyakran, csak néha unalmadban akkor ezek nagyon jól sikerültek, bár én is így rajzoltam volna 15 évesen! Folytasd csak bátran a rajzolást, főleg a madaras miatt, az nagyon szép :) Csak így tovább!
2014. máj. 1. 10:34
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

Semmi érdekeset, és kreatívat nem látok benne. Ha pedig a kivitelezés oldaláról nézem, akkor sem villantottál nagyot. Persze ha szereted csinálni, akkor csak így tovább, de nagyban ne gondolkodj, csakhogy ne kelljen csalódnod. Előre bocsánatot kérek, ha valamivel megbántottalak, de minden kritikám ilyen :)

15/L

2014. máj. 3. 13:17
 7/15 anonim válasza:

Előttem írónak azt mondanám, hogy 15 éves létedre egy kicsit nagyra nyitod az ajkaidat. Persze biztosan te is gyönyörűen rajzolsz, ha mersz ilyen kritikákat írni több embernek is - ha jól értelmeztem az utolsó mondatodat. Én mégis azt ajánlanám, vegyél vissza egy icipicikét, annyit, amennyi csak telik tőled, mert egyáltalán nem feladatod, hogy lelohaszd egy tehetséges lány önbizalmát. Kicsit gondolkozz, mielőtt úgy gondolod, hogy kritikát írsz, mert azon kívül, hogy leírtad azt a szót, hogy "kreatív" meg "kivitelezés" (amiket bizonyára egy könyvben olvastál), én nem találtam semmi kritikára utaló megfogalmazást a válaszodban. Annyit szűrtem le belőle, hogy neked nem tetszik, ezért írtál "egy kemény kis kritikát".

Na, szóval. Elnézést, ha hosszú lett. Az utolsó előtti válaszoló voltam, és egy kicsit dühös leszek, ha sznob emberek gondolataival találkozom. :)

18/L

2014. máj. 4. 22:14
 8/15 anonim ***** válasza:
Kedves előző! Kitartok amellett, hogy semmi sértő nem volt abban, amit írtam. Az igazságot írtam. Ha a kérdező mégis megbántódott, akkor bocsánatot kérek. Jobban rajzol, mint az átlag, de 15 évesen ennél is jobban kell rajzolni ahhoz, hogy bármi is lehessen a dologból. Neked, előző, egyébként sem azzal kéne foglalkoznod, hogy én mit írok a kérdezőnek, és teljesen felesleges volt ez a """nagyonmenő""", kioktató duma is. Amúgy ja, régóta rajzolok, és ha hiszed, ha nem, igen jó vagyok benne.
2014. máj. 5. 20:39
 9/15 anonim ***** válasza:

Na utolsó, most már én is kíváncsi lettem. Mutass egy művet. Ja kemény kritikám lesz, de most miért ne? Te is így vélekedsz. Ebben semmi sértő és kötöszködés nincs, csak kíváncsivá tettél, hogy milyen profi szinten rajzolsz, ha így írsz egy negatív kritikára írt válasz válaszát.

Remélem azért elküldöd a rajzot.

2014. máj. 5. 20:58
 10/15 anonim válasza:

Valószínűleg pont azt akarta elérni, hogy kérjük meg, linkelje be egy-két rajzát, és én is jófej vagyok, szóval megnézném a rajzaidat. Tényleg elhiszem hogy jól rajzolsz, senki sem olyan hülye, hogy elkezdjen itt oltogatni, ha közben semmit sem ért az egészhez, és nem büszke a saját munkáira. Végül is átlátom miért írtad, hogy "ennél több kell"(röviden összefoglalva), de saját tapasztalatból tudom, hogy milyen hihetetlen mértékben tud valaki fejlődni, ha tizenöt éves korától elkezd komolyabban foglalkozni a rajzolással. Én is így kezdtem, és én sokkal gagyibb rajzokat csináltam, mint a kérdező, és látom a saját szemeimmel hol tartok most, tehát ezért állok ki mellette ennyire, és téged is ezért oltottalak kissé hirtelen haragomból. A kérdező pusztán arra kíváncsi jók lettek-e a rajzai. Jók lettek, és nem kell egyből arra gondolni, hogy ebből akar megélni.

Ha tanár lennék, én tuti, hogy elkezdenék foglalkozni veled. Van kreativitásod, és ügyesek a vonalaid. Foglalkozz a rajzolással, és elég durván bele fogsz jönni, nekem elhiheted :)

2014. máj. 6. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!